7 Mayıs Süper Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar: 7 Mayıs Süper Loto Sonuç Sorgulama Sayfası

Salı, Perşembe ve Pazar akşamlarının heyecanla beklenen Milli Piyango oyunu Süper Loto'da haftanın son çekilişi bu akşam gerçekleşti. 21:30'da canlı yayın esnasında şans oyunu severler ile paylaşılan Süper Loto çekilişine, noter ve Milli Piyango yetkilileri eşlik etti. 6 bilenin büyük ikramiyeyi kazanacağı 7 Mayıs Pazar Süper Loto çekilişine ilişkin detaylar araştırılıyor. Peki 7 Mayıs Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto'da kazandıran numaralar neler oldu? İşte 7 Mayıs Süper Loto sonuç sorgulama sayfası...

7 Mayıs Pazar Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı?

Milli Piyango'nun en sevilen çekilişlerinden Süper Loto'da haftanın son oyunu, 7 Mayıs Pazar bu akşam 21:30'da canlı yayında sona erdi. Noter ve Milli Piyango yetkililerinin katılım gösterdiği Süper Loto'da 6 adet top çekildi Üzerinde yazan numaraların yer aldığı piyango kağıdının sahibi olan isim, büyük ikramiyeyi kazanacak. Süper Loto sonuçları, Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden paylaşıldı. 7 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları için haberimiz üzerinde yer alan ekranı inceleyebilirsiniz.

7 Mayıs Pazar Süper Loto Sonuçları Açıklandı!

7 Mayıs Süper Loto'da kazandıran numaralar; 11, 14, 21, 28, 54, 58 oldu. 6 bilen çıkmayan çekilişte 20.751.884,77 TL büyük ikramiye bir sonraki oyuna devretti. 

7 MAYIS SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA SAYFASI

7 Mayıs Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 7 Mayıs Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Tüm Detaylar

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!