7 Mayıs Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 7 Mayıs Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Tüm Detaylar

Çarşamba ve Pazar akşamları düzenlenen, şans oyunu severlerin vazgeçilmezi haline gelmiş olan Milli Piyango çekilişi Şans Topu'nda haftanın son oyunu bu akşam gerçekleşti. 20:00'da canlı yayında düzenlenen çekilişe, Milli Piyango yetkilileri ve noter eşlik etti. 5+1'i tutturabilenin büyük ikramiyeyi kazanma şansı elde ettiği 7 Mayıs Şans Topu çekilişine ilişkin detaylar araştırılıyor. Peki 7 Mayıs  Pazar akşamı Şans Topu kazandıran numaralar ne oldu? 7 Mayıs Pazar Şans Topu sonuçları açıklandı mı? İşte 7 Mayıs  Şans Topu sonuçları...

7 Mayıs Pazar Şans Topu Sonuçları Açıklandı mı?

Milli Piyango tarafından haftanın iki günü düzenlenen ve şans poyunu severlerin sabırsızlıkla beklediği Şans Topu sonuçları açıklandı. 7 Mayıs Pazar günü 20:00'da canlı yayında noter ve Milli Piyango yetkilileri eşliğinde gerçekleştirilen çekilişe dair detaylar, resmi web sitesi üzerinden merak edenler ile paylaşıldı. 7 Mayıs Pazar Şans Topu çekiliş sonuçları için haberimizde yer alan sonuç sorgulama sayfasını inceleyebilirsiniz.

7 Mayıs Pazar Şans Topu Sonuçları Açıklandı

7 Mayıs Pazar Şans Topu'nda kazandıran numaralar; 10, 20, 26, 27, 34, 2 oldu. 5+1'i tutturabilen çıkmazken, 856.502,39 TL büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devretti. 

7 MAYIS ŞANS TOPU SONUÇ SORGULAMA SAYFASI

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!