7 Mart'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Mehmet Dinçlerler'le boşandıktan sonra yepyeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları alıp başını yürümüştü. Genç iş adamıyla sarmaş dolaş görüntülenen Hadise ilk kez açıklama yaptı!

👇

Bir İş İnsanıyla Sarmaş Dolaş Görüntülenmişti: Aşk İddialarına İlk Kez Yanıt Veren Hadise'den Sert Tepki!

2. Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre, Can Tunaboylu hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Kız arkadaşını dövdüğü iddia edilen ünlü ismin 6 yıl 6 aya kadar hapis istendi.

👇

Sevgilisini Darp Ettiği İddia Edilen Yüzyüzeyken Konuşuruz Gitaristi Kendini Savundu: Elim Değmiştir

3. Bir dönemin en popüler isimlerinden biri olan, genç kızların hayran olduğu ve şarkılarıyla bize aşkı dibine kadar yaşatan ünlü isim Murat Boz, 7 Mart Perşembe günü 44. yaş gününü kutlamanın heyecanıyla uyandı. Kendi doğum gününde hayranlarına yeni şarkısıyla sürpriz yapan Murat Boz'a, Demet Akalın'dan enteresan bir doğum günü dileği geldi.

👇

44 Yaşına Giren Murat Boz'a Ablası Demet Akalın'dan Bekarlığını Yüzüne Vuran Doğum Günü Kutlaması

4. Bambaşka Sohbetler programında sunuculuk yapan Ceyda Düvenci'nin son konuklarından bir tanesi de Yan Oda dizisi oyuncusu Nazan Kesal oldu. Düvenci'nin programda ağırladığı Nazan Kesal'a olan bazı sözleri izleyenlerin tepkisini çekti!

👇

Ceyda Düvenci'nin Programda Konuk Ettiği Nazan Kesal'a Söylediği Cümle Tepki Topladı!

5. 2017 senesinden beri birlikte olan Dakota Johnson ve ünlü müzik grubu Coldplay'in solisti Chris Martin birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi.

👇

Başımıza Bu da Geldi! Dakota Johnson ve Coldplay'in Yıldız Solisti Chris Martin Evlilik Kervanına Katılacak!

6. Ünlü oyuncular Serkan Keskin ve Meriç Aral uzun süredir çok güzel bir birliktelik sürüyor. Pek çok kişi tarafından sevilen çift, şimdilerde ise düğün hazırlığında! Muhabir Online'ın haberine göre, Serkan Keskin ve Meriç Aral, yaz aylarında evlenmeyi planlıyor.

👇

Yaza Düğünümüz Var: Serkan Keskin ile Meriç Aral Bu Sefer Evleniyor mu?

7. Güzelliği dillere destan olan 51 yaşındaki Defne Samyeli, son pozlarıyla yine büyüledi. Samyeli'nin genç ve güzel görünümü beğeni yağmuruna tutuldu.

👇

Yıllara Meydan Okuyan Güzelliğiyle Meşhur Defne Samyeli'nin Asansör Pozları "Ne Yiyip Ne İçiyorsun" Dedirtti

8. 22 Ocak'ta ikizlerini kucağına alan Yasemin Şefkatli Tatlıses, doğar doğmaz kalbindeki sorun sebebiyle ameliyata alınan bebeği İbrahim Ayel'in durumu hakkında bilgi verdi!

👇

İkizlerine Yeni Kavuşan Yasemin Tatlıses, Kalbinde Sorun Olan Oğlu İbrahim Ayel'in Durumu Hakkında Konuştu

9. Katıldığı İbrahim Selim ile Bu Gece'de salonu kahkahaya boğan Hazal Kaya'nın o geceki pembe kombinin fiyatı resmen dudak uçuklattı!

👇

Meğer Ceketin Parasını Çıkarmaya Çalışıyorlarmış: Kahkahaya Boğan Hazal Kaya'nın Kombin Fiyatı Dudak Uçuklattı

10. Enteresan açıklamaları, marjinal dansları ve cesur kombinleriyle gündemden düşmeyen Melis Sezen'e değişiklik perileri geldi!

👇

Değişiklik Perileri Geldi: Sarı Saçlarını Deli Gönlümüze Bağlayan Melis Sezen Esmer Olmaya Karar Verdi!

11. Türkiye'nin en popüler ve en dikkat çeken modellerinden bir tanesi elbette Didem Soydan. Yıllardır magazin dünyasının nabzını tutanların yakından tanıdığı Soydan, son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme geliyordu. Ünlü model bu sefer de tarz değişikliğine gitti ve saçlarını boyattı. Kaşlarının halini görenler hayrete düştü.

👇

Didem Soydan'ın Khaleesi Olacağım Derken Kaşlarını Yok Ederek Bize Akıl Tutulması Yaşattığı Yeni Görüntüsü

12. Yaptığı doğaçlamalarla milyonları güldürmeyi başaran ünlü komedyen Hasan Can Kaya, dünya turnesi kapsamında Avustralya’nın Sidney ve Melbourne şehirlerinde iki farklı gösteri gerçekleştirdi.

👇

Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya 'Stand Up Party' Adını Taşıyan Şovuyla Avustralya Çıkarması Yaptı!

13. Ünlü futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan'a sürpriz ödül verildi. Bir üniversitenin öğrencileri tarafından 'Yılın Çifti' seçildiler.

👇

Arda Turan ile Aslıhan Doğan'a Sürpriz Ödül: Yılın Çifti Seçildiler

14. Birsen Altuntaş'ın haberine göre bu hafta hastaneden taburcu olması beklenen Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.

👇

Bu Hafta Hastaneden Taburcu Olması Beklenen Kızılcık Şerbeti'nin Eski Apo'su Settar Tanrıöğen'den Kötü Haber

15. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in birkaç yıl boyunca yasak ilişki yaşadığı söylenen Murat Özdemir'le nikah masasına oturması epey sükse yarattı. Her gün bomba detayların ortaya çıktığı konuyla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Söylemezsem Olmaz'dan Uğur Kotan'ın özel haberine göre, Dubai'den döndüğü söylenen çiçeği burnunda çiftin ev için arayışa geçtiği öğrenildi.

👇

Yasak Aşk İddiaları Sonrası Dubai'de Evlenen Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Çifti Türkiye'de Ev Arıyormuş!

16. Gizemli bir topuklu ayakkabı fotoğrafıyla hepimizi meraktan çatlatan Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. "Serenay mı, Defne mi?" dedikodularının döndüğü olayda ünlü komedyenin aşkı sektörden olmayan biri çıkmıştı. Cem Yılmaz ve Necla Karahalil ilk kez yan yana görüntülendiler!

👇

Cem Yılmaz ve Yeni Sevgilisi Necla Karahalil İlk Kez Yan Yana Görüntülendi: Sorular Cevapsız Kaldı!

17. Şimdiye kadar yer aldığı projelerde sergilediği performanslar ve mütevazı kişiliğiyle kendine hayran bırakan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmeyerek poz verdi.

👇

Erkan Kolçak Köstendil Sokak Fotoğrafçısının İsteğini Geri Çevirmeyerek Kameraya Poz Verdi!

18. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Billboard Woman in Music Ödüllerine katılan isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Katy Perry giydiği sıra dışı tasarım ile kısa sürede ilgi odağı oldu.

👇

Katy Perry'nin Sıra Dışı Kırmızı Halı Görünümünün Akıl Almaz Dekoltesi Kısa Sürede Birçok Eleştiri Aldı

19. Son dönemde magazinde dilimizden bir türlü düşüremediğimiz ünlü oyuncu Hande Erçel, Hindistan'da yaptığı paylaşımlarla gündemimizdeki yerini koruyor. Katıldığı etkinlik süresince giydiklerini sosyal medyadan takip ettiğimiz Hande Erçel, kombinlerine etkinliğin düzenlendiği fiyattan daha fazlasını harcamış bile olabilir!

👇

Hande Erçel'in Hindistan Kombinlerinin Fiyatları Katıldığı Etkinliğin Harcamasından Bile Pahalı Olabilir!

20. Kraliyet ailesi son zamanların en olaylı günlerini yaşarken, hem karısı Kate Middleton'un hem babası Kral Charles'ın hastalığıyla boğuşan Galler Prensi William sessizliğini daha fazla koruyamadı.

👇

Kate Middleton'un Kameraya Yakalanmasına Rağmen Devam Eden İddialardan Sonra Prens William Sessiziliğini Bozdu

21. Yeşilçam'ın yıldızlarından 'Bayan Bacak' lakaplı sanatçı Serpil Örümcer, 1970'li yıllara damgasını vurmuş isimlerden biri. Geçtiğimiz aylarda geçim sıkıntısı nedeniyle video paylaşan Serpil Örümce bu defa Halk TV mikrofonlarına konuştu.

👇

Geçim Sıkıntısı Nedeniyle Video Paylaşan 'Bayan Bacak' Serpil Örümcer 'Geçinemiyorum' Diyerek İsyan Etti!

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!