7 Eylül'de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Başarılı oyunculuğuyla pek çok projeye imza atan Yeşim Ceren Bozoğlu erkekler hakkında söylediği sözlerle sosyal medyada epey konuşuldu.

👇

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun 'Beyaz Atlı Erkeği Nasıl Anlarsınız?' Sorusuna Verdiği Yanıt Gündem Oldu!

2. Ünlü şarkıcı Seda Sayan büyük bir hayran kitlesine sahip biliyorsunuz ki. Sosyal medyada da yakından takip edilen ekranların sevilen yüzü Seda Sayan, konserlerine de ara vermeden devam ediyor. Sayan, son olarak sahne aldığı Menemen'de engelli bir hayranına yaptığı jestle herkesi duygulandırdı.

👇

Yıllar Geçmesine Rağmen Unutmadı: Seda Sayan'dan Engelli Hayranına Jest!

3. Influencer Ezgi Fındık, halı yamultmalı bir fotoğrafını Instagram hikâyesinde paylaştı. Photoshop'un ayarını kaçırdığını fark eden Ezgi bu fotoğrafı kısa süre içerisinde silse de dikkatli gözlerden kaçmadı.

👇

Zemin Yamultmalı Photoshop Yapan Ezgi Fındık, Fotoğrafı Hemen Silse de Dillere Düştü

4. Survivor 2024 yılında All Star olarak ekranlarda yerini alacak. Yani daha önceden katılmış ve isimleri hafızamıza kazınmış olan ünlülerin çoğunu tekrar ekranlarda izleyeceğiz. Bu isimlerden biri de karakteri, performansı ve çarpıcı açıklamalarıyla gündemde sık rastladığımız, 4. kez Survivor'a katılcak olan Nagihan Karadere oldu. Bu açıklama üzerine ise sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

👇

Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star Kadrosuna Nagihan Karadere'yi Dahil Etmesine Tepkiler Gecikmedi!

5. 2 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alan Deniz Baysal'ın kadrodan ayrılmasıyla yerine Aybüke Pusat geldi. Fakat Pusat'ın gelişi büyük bir tesadüf oluşturdu. Çünkü daha önce de Deniz Baysal, Pusat'ın kadrodan ayrıldığı bir diziyle anlaşmıştı.

👇

Teşkilat'ın Başrolüne Gelen Aybüke Pusat ve Deniz Baysal Arasındaki Dikkat Çeken Tesadüf

6. Geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklayan Kourtney Kardashian, yaptığı hastane paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Kourtney Kardashian, bebeğinin anne karnında operasyon geçirdiğini açıklayarak paylaşımda bulundu.

👇

Anne Olmak İçin Gün Sayan Kourtney Kardashian Hastane Paylaşımıyla Bebeğiyle İlgili Üzücü Haberi Verdi

7. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla ünlenen Yaren Dağ, Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu. Çocukluğunu, gençliğini ve program sürecini anlatan Yaren, yaşadığı zorlukları tüm çıplaklığıyla anlattı.

👇

'Babam Gelince Dolaba Saklanırdım': Kısmetse Olur Yarışmacısı Yaren, Katarsis'te Hayat Hikayesini Anlattı!

8. Tuhaf kombinleriyle günde olan Kanye West ve eşi Bianca Censori, İtalya'da görüntülendi. Bianca Censori'nin transparan tulumunu kapatmak için yastıkla gezmesi çok konuşuldu.

👇

Allah Akıl Fikir Versin! Kanye West'in Eşi Bianca Censori, Transparan Tulumunu Gizlemek İçin Yastıkla Gezdi

9. Survivor'ın 2017 ve 2018 yıllarında dahil olan milli sporcu Sabriye Şengül, bir süredir gözlerden uzaktı. Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Şengül'ün değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

👇

Survivor'la Tanıdığımız Milli Sporcu Sabriye Şengül'ün Değişimi Ortalığı Yıktı Geçti!

10. 48 yaşındaki ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun özel hayatı bir hayli hızlı! Geçtiğimiz senelerde 25 yaşına giren sevgililerinden ayrıldığı iddia edilen Leonardo DiCaprio, üst üste birkaç kez bu yaş kuralını yıkarak gündemimize gelmişti. Gigi Hadid'le flörtleştiği söylenen DiCaprio bu sefer de evli bir İtalyan modelle yakalandı!

👇

Genç Sevgililerinin Hızına Yetişemediğimiz Leonardo DiCaprio Evli Bir Modelle Yakalanınca Kafalar Karıştı!

11. Serenay Sarıkaya, Netflix yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle dijitale dönmeye hazırlanıyor şu günlerde. Dizi setinden de sık sık paylaşımlar yapan Serenay Sarıkaya'nın, rol arkadaşı Hakan Kurtaş'a bakışı sosyal medyada gündem oldu. Kimileri bu bakışı aşk dolu buldu daha doğrusu...

👇

Serenay Sarıkaya'nın Rol Arkadaşı Hakan Kurtaş'a Bakışı Gündem Oldu!

12. Cover'ları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık son dönemde de yeni ilişkisiyle magazin dünyasında konuşulmaya başlanmıştı. Bastık, bu sefer de "Çok güzelsin" diyen bir hayranına verdiği cevap ile gündem oldu!

👇

"Hepsi Aşktan": Zeynep Bastık'ın Güzellik Sırrı Açıklaması Sosyal Medyada Gündem Oldu!

13. Filenin Sultanları geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonu olarak hepimize tarifsiz bir gurur ve mutluluk yaşattı! Takımın yıldızı Hande Baladın'ın doğum günü ise final sevinciyle aynı güne geldi ve arkadaşları sahada 'İyi ki doğdun Hande' sözleriyle Baladın'ın doğum gününü kutladı. Hande Baladın bir kutlama da arkadaşlarıyla yaptı. Hande'nin doğum günü paylaşımları ise gündeme oturdu.

👇

Filenin Sultanı Hande Baladın, Mütevazı Doğum Günü Kutlamasıyla Kendisine Hayran Bıraktı

14. Başarılı bir kariyere sahip olan ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen Burcu Esmersoy geçtiğimiz günlerde Nazım Akmandil ile İtalya'da dünyaevine girdi. Burcu Esmersoy düğünden bazı güzel anlarını Instagram hesabından paylaştı.

👇

İtalya'da Rüya Gibi Bir Törenle Dünyaevine Giren Burcu Esmersoy Düğünden Bazı Güzel Anlarını Yayınladı!

15. 83 yaşındaki dünyaca ünlü aktör, Haziran ayında 29 yaşındaki kız arkadaşından bir bebek sahibi olmuştu. 2022 yılının Nisan ayından beri beraber olan çiftin geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi geldi.

👇

Daha Yeni Baba Olmuştu! The Godfather Filminin Unutulmaz Aktörü Al Pacino ile 29 Yaşındaki Sevgilisi Ayrıldı!

16. Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci, son yılların yükselişe geçen isimlerinden biri. Kendi adını taşıyan kozmetik markası ve güzellik merkezleriyle ön plana çıkan Ciğerci, son yıllarda hep mal varlığıyla gündeme geliyor. Ciğerci son olarak Amerika'da satın aldığı evi paylaştı.

👇

Selin Ciğerci'nin Amerika'daki Lüks Malikânesi Karşısında Nutkunuz Tutulacak!

17. Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz saatlerde kendini ti'ye alarak yeni saç kesimini takipçileriyle paylaştı.

👇

Saç Sakal Görmeye Alışık Olduğumuz Şahan Gökbakar Yenilenmiş Tarzını Paylaştı, Kendini Ti'ye Aldı!

Popüler İçerikler

Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!