Sokak röportajlarında konu genellikle ekonomi oluyor. İster seçim dönemi olsun ister herhangi bir günde gerçekleşsin konu bir şekilde ekonomiye bağlanıyor. Vatandaşlardan birbirinden ilginç ekonomi yorumları da geliyor. Bazıları halkın genel durumu hakkında fikir verirken bazıları gerçekten uzun uzun ekrana baktırıyor. O yorumlardan biri daha sosyal medyada gündem oldu.
Mor Mikrofon isimli sokak röportajında konuşan bir amca 65 yaşında hamallık yaptığını, ekonomi kötü diyenlerin çalışmadıkları için paraları olmadığını savundu.
Neden 65'inde hamallık yaptıgını sorgulamayacak kadar biat etmiş .yazık
Puff hamallık yapıyormuş, inanmadım sana ve boşş yapıyorsun akepeli fosil
Bunun gibiler yüzünden emekli yük, memur gereksiz, işçiler köle gibi görülüyor. Asgari ücretli ise yaşayan ölü,zombi. Yahu sen enayi gibi bu yaştan sonra hamallık yapıyorsun diye bu kadar okumuş insan hakkını istemesin mi? İnsan gibi yaşamak, sadece yandaşların, hırsızların hakkı mı? Böyle troller oldukça bize şükret diyen, malı götüren hain hırsız çok olur.