65 Yaşına Gelip Hala Çalışarak Ayda 5500 TL Cebine Giren Vatandaş Ekonomiyi Övdü, Gençler Çalışmıyor Dedi

Bir sokak röportajında daha insanlar birbirine girdi...

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalı, mikrofonu sokaktaki vatandaşa uzattı. Kimisi geçim derdinden yandı, kimisi ise çalışmıyorsunuz dedi.

Yıllardır berber olduğunu söyleyen, yıllar önce çalıştığında kazandığı para ile pazardan çok daha fazla gıda alabildiğini dile getiren vatandaşı diğer vatandaşlar yalanlamak istedi.

Bu sırada bir vatandaş da gençler çalışmıyor diyerek, 65 yaşında olduğunu ve 2000 lira emekli maaşı aldığını dile getirdi.

Aynı zamanda da çalıştığını dile getiren emekli vatandaş 3500 TL daha aldığını ve aylık 5500 TL cebine girdiğini söyledi.

Röportaja dahil olan bir başka genç ise bu duruma isyan etti, "Bir ekmek alamayan baba evinin önünde kendini katlediyor, zalimleşiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

İşte o sokak röportajı:

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR

Tabi zamanında babandan dedenden tarlalar kalmıştır. Onları satıp 2-3 ev almışsındır. Birde emeklisin ve çalışıyorsun cebine girer tabi o kadar para. Ama bu ülkede işsizler var, Asgari ücret ile 4 kişilik aile geçindirmeye çalışanlar var. Parkta soğuktan donup ölen bile var.! Senin tuzun kuru diye ülkenin ekonomisi iyi değil. Birde Gençler çalışmıyor değil iş bulamıyor. Özellikle yeni mezun kişiler malum ülkemizde herkes tecrübeli eleman arıyor.

01.02.2021

bu kafadaki insanlar asıl olayı anlamakta baya güçlük çekiyorlar sanırım olay senin çalışman çalışmaman 10k 5k 3k para alıp almaman değil o parayla nelere sahip olabildiğin şu anda 10k bile evine para girse (karı koca memur olsa) bile hiç birşeye ulaşamıyorsun olay bu bu angutlar bütün gün yatmayı yaşamak zannediyor

Pasif Kullanıcı
01.02.2021

amk dallaması 65 yaşına gelmişim ben neden ülke ülke gezemiyorum diyeceğine a101 den bimden aldığı tavuk sucuklarını yemeği bir bok zannediyor..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ