65 Yaş ve Üzerinin Ceza Gibi Kısıtlamalara Maruz Kalmasına Yaşlılar ve Aileleri İsyan Etti

Bu insanlara yapılan ceza mı yoksa koruma mı sizce?

Koronavirüs salgını sebebiyle ülkemizdeki kısıtlamalar ve tedbirler devam ediyor. Ama artık bu yasaklarla ilgili tepkiler çoğalmaya başladı. Özellikle 65 yaş ve üstünün sadece 10:00 ve 13:00 saatleri arasında dışarı çıkabilmeleri birçok kişiyi isyan ettirmiş durumda.

Pandeminin başından beri yaptığı açıklamalarla herkes tarafından dikkatle dinlenen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Esin Davudoğlu Şenol da bu duruma isyan edenlerden.

Şenol, kendi ailesinin bu yasaklar karşısında ne kadar zor durumda kaldığını bu sözlerle anlattı.

Esin Hoca ile aynı durumda olan kişiler ve hatta bu kişilerin çocukları da benzer durumları yaşadıklarını dile getirdiler.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Canına Tak Etti: Gösterisinde Yaptığı Esprilerin Yayılmasına Sinirlenen Cem Yılmaz Tepki Gösterdi!
YORUMLAR
07.02.2021

65 yaş üstünün aşılanması bi bitsin dedeler nineler saracak her tarafı. Eskiden onların bizi izlediği gibi biz de onları izlicez balkondan iç çekerek.

07.02.2021

Zaten bu ülkenin kahrını çekiyorlar bir de son yıllarında eve kilitlendiler. Kimsenin huzuru yok. Bıktık artık toplu taşımaya yaşlılar alınmayacakta kim alınacak. Hadi 20 yaş altı yürüyerek işini halleder (3 saatte zor tabii ama yaşlılara nazaran daha hızlıyız) düşünsenize kritik rahatsızlığınızniçin hastaneye gittiniz doktor ve kapıda bekleyen hastaların tribini yedikten sonra zoraki muayene edildiniz eve yetişeceksiniz ama doktorun yazdığı ilaçları almak için ertesi gün bir daha çıkmak zorundasınız. Gerçekten zor bir durum.

08.02.2021

Bence 10:00dan 13:00a kısa olmuş cidden ama tümden açılırsa hepimiz boku yeriz tüm sağlık çalışanlarının ve diğer kişilerin emeği boşa gider çünkü açıldığı ilk an altın günü yapacak kadar bunamış yaşlılar tanıyorum ben

TÜM YORUMLARI OKU (21)