60 Yaşındaki Adam Tamir İçin Çıktığı Elektrik Direğinde Öldü

Gaziantep'te 60 yaşındaki Durdu Kaya, elektrik arızasını gidermek için çıktığı, evinin önündeki direkte akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, dün Yaycı Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan Durdu Kaya, elektrik arızasını gidermek için evinin önündeki elektrik direğine çıktı. Kaya, direkte akıma kapıldı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde, Kaya'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Adli Tıp Kurumu'na götürülerek otopsi yapılan Durdu Kaya'nın cenazesi, toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Kaya'nın ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
05.05.2022

Google a emekli yazınca çıkan görseller ile retired yazınca çıkan görseller. Bu ülkede ölmek bile politik.

05.05.2022

Şimdi ben de mi sorun var bu yazı da mı? Adam elektrik işçisi mi tamire çıkmış, yoksa meraktan kendi evinin önündeki direğe çıkmış. İki durum çok farklı. Birinde insanlarımızın emekli olmadığını diğerinde ise dikkatsiz olduğu ortaya çıkıyor.

05.05.2022

"Haber merkezimize gelen bilgi ve iddialara göre, Gaziantep’te mahallede çiftçilik yapan 60 yaşındaki Durdu Kaya, evinin önündeki elektrik direğindeki arızanın giderilmesi için ilgili elektrik dağıtım şirketine ihbarda bulundu. İhbara rağmen arızayı gidermek için ekiplerin gelmemesi üzerine direğe çıkarak arızayı gidermeye çalışan Durdu Kaya, akıma kapıldıktan sonra direkten aşağı düşerek ağır yaralandı. Hastanede hayatını kaybetti" kaynak: https://www.gaziantepinhabercisi.com/haber/10179194/gaziantepte-elektrik-akimina-kapilan-durdu-kaya-hayatini-kaybetti#

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ