6 Yıl Sonra Karşılaştığı Ortaokul Arkadaşına Yumruk Attı: 'Sana Çok Kinlenmiştim, Keşke Tenhada Bir Yerde Görseydim'

Rize'de yaşanan olayda, 6 yıl aradan sonra sokakta karşılaşarak tokalaşan iki okul arkadaşı birbirine girdi. Hüseyin B. isimli 18 yaşındaki genç, '6 yıl önce sana çok kinlenmiştim, keşke seni bir tenha yerde görseydim’ diyerek Ebubekir Al’a yumruk attı. İşte o anlar...

5 Ayda 250 Kitap Okuyan Atakan İçin Kristal Çocuk İddiası Sosyal Medyayı Salladı: 2000'den Sonra Doğanlar Dikkat (İndigo Çocuklar)
Ebru Polat'ın Dubai'de Birlikte Tatil Yaptığı ve Sır Gibi Sakladığı Zengin İş İnsanının Kim Olduğunu Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
18.02.2020

yumruk atacağın adamın elini neden sıkıyorsun hasta piç

Pasif Kullanıcı
18.02.2020

Bende aynisini yapmistim ama benim ki farkliydi, o zamanlar Atari salonlari var bende oyun oynuyorum, basima denyonun teki dikildi bana jeton ver deyip duruyor bende kucugum vermiycem diye sikayet etmistim atari salonu sahibine adam’da bunu iki tokat atip yollamisti, pust disarida bekliyormus cikinca bu beni dovdu, neyse iste yillar vs gecti yasadigimiz sehirde ufak bu iti gordum ben yanina gittim arkadasida var yaninda naber dedim tanidinmi beni dedim yok falan abicim tanimadim dedi, olayi anlatinca surati degisti hatirladi ama hatirlamadim diyor simdi dedim burda seni dovecem arkadasina da karisirsan seninde agzina s.carim dedim bir guzel dovmustum. Tabi o zaman icinde irilestik spor dovus sporlari vs benimde boyle bir anim var ama cidden bazi seyler unutulmuyor bende cok kinlenmistim.

18.02.2020

ulan ne anı bee... way beeee... ee ne geçti eline, amına kodumun salağı?

Allahtan 16 yıl sonra görmemiş, daha da kinlenirmiş.

TÜM YORUMLARI OKU (30)