6 Yaşında Diye Evlat Edinildikten Sonra 22 Yaşında Sosyopat Bir Cüce Olduğu Anlaşılan Kişi Goygoycuların Kafasını Yaktı

Bütün 6 yaşındaki çocuklar sosyopat birer cüce değil mi zaten? 😂

Dünyanın öbür ucunda yaşanan şu olay, herkesin ışık görmüş tavşan gibi ifadesiz olarak kalmasına sebep oldu. 6 yaşında sanılan çocuk, ailenin iddialarına göre 22 yaşında sosyopat bir manyak çıkmıştı...

Çok acayip detaylar için şuraya tıklayabilirsiniz.

6 Yaşında Diye Evlat Edindikleri 'Çocuk' 22 Yaşında Çıkan Ailenin Korku Filmlerini Aratmayan Hikayesini Duyunca Dumur Olacaksınız!

1. Sosyal medya elbette böyle bir gündemi kaçırmazdı, öyle de oldu. Buyurun birbirinden çıldırmış, yaratıcı insanların sosyopat cüce yorumlarına!

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Olabilir mi öyle bir şey?

11.

12.

13.

14.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.09.2019

Sayın Editör, Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin rolüyle ünlenen saygıya değer Alpalsan Özmol'u "Sosyopat Cüce" başlığı ile yayımlamanız suç teşkil etmektedir. Kişinin onur, şeref ve saygınlığı zedeleyici ifadeler düşünce özgürlüğü bağlamında hukuki koruma görmemekte, suç sayılmak suretiyle cezai yaptırımlara bağlanmaktadır. Kasıtlı olarak şahsını küçük düşürmeye yönelik kötüleyici, incitici açıklamalar olması sebebiyle kişilik haklarına saldırı niteliğindedir. Hakaret suçunun alenen işlenmesi halinde verilecek ceza artırılmakta olup, her türlü yazılı, görsel, işitsel ve elektronik kitle iletişim araçlarıyla yapılan yayınlar aleniyet teşkil etmektedir. İzah edilen sebep ve gerekçeler ile yargısal kararlar kapsamında istikrar kazanmış uygulamalar uyarınca; içeriği buna göre düzenlemenizi istiyorum. Aksi takdirde hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunularak, savcılık makamından MAĞDUR OYUNCU ile iletişime geçilmesi talep edilecektir.

o ölmedi mi mk

25.09.2019

Yalnız kızın tipinden belli

25.09.2019

İçerik öyle komik ki gülme yeteneğimi kaybettim.

TÜM YORUMLARI OKU (21)