6 Yaşında Diye Evlat Edinildikten Sonra 22 Yaşında Olduğu Anlaşılan Sosyopat Cücenin Hikayesi Belgesel Oldu!

Yaklaşık dört yıl önce tüm dünyanın konuştuğu, 6 yaşında bir çocuk diye evlat edinilip sonradan 22 yaşında olduğu anlaşılan cüce Natalia Grace'in hikayesi üzerine üç bölümlük bir belgesel çekildi. Belgeselin detayları içeriğimizde 👇

Muhtemelen çoğunuz bir dönem gündemi kasıp kavuran "sosyopat cüce"yi hatırlarsınız...

Cüce sendromlu 6 yaşında bir çocuk evlat edindiğini zanneden aile, kızları Natalia Grace'in aslında 22 yaşında bir yetişkin olduğunu sonradan öğrenmişti. Yine de evlat edindikleri 'çocuğu' sokağa bırakmakla suçlanan onlardı.

Çift, Natalia'daki davranış bozukluklarını fark edip kemik ve diş gelişiminin 6 yaşındaki bir çocuğunkine benzemediğini anladığında kemik yoğunluğu ölçümü yaptırmaya karar vermiş ve....

Natalia'nın en az 14 yaşında daha büyük bir çocuk olduğunu öğrenmişti. Natalia annesinin kahvesine çamaşır suyu döküp, babasını uyurken bıçaklamakla tehdit edince aile Natalia'nin tedavi görmesi gerektiğine karar vermişti.

Ama çocuk değil, yetişkin bölümünde tedavi olması gerektiğini savunuyorlardı çünkü kız, bir çocuğun sergiyeleyeceği tavır ve davranışları sergilemiyordu.

Resmi doğum belgesinin araştırılması için mahkemeye başvurduktan sonra Natalia'nın aslında 22 yaşında olduğunu öğrenen Kristina ve Michael Barnett Natalia hastaneden çıktığında daha fazla onunla yaşamak istemediği için kıza bir apartman dairesi tutmuş ve Kanada'ya taşınmıştı.

Mahkeme, Natalia'nın sonradan değişen yaşı sebebiyle Barnett'ları bakmakla yükümlü oldukları "çocuğu" ihmalle suçlayamamıştı ve tutuklanmalarına rağmen kefaletle serbest bırakılmışlardı.

Associated Press'in haberine göre Michael Barnett, 2022'de bakmakla yükümlü olduğu çocuğu ihmal etmekten suçsuz bulundu. WTHR'ye göre de Kristina Barnett aleyhindeki tüm suçlamalar Mart ayında düştü.

Neyin ne olduğu ortaya çıktığından, hikayenin tüm detaylarıyla anlatılmasının önünde herhangi bir engel kalmadı haliyle...

Warnes Bros. Discovery'nin gerçek suç olaylarıyla ilgili belgesel kanalı Investigation Discovery, Natalia Grace'in hikayesini üç bölümlük bir belgesel dizisi yaptı. Trajik olayı yaşayan aile üyeleriyle birebir röportajlar içeren belgesel, 29 Mayıs'ta yayına girecek!

Sadece iki dakikalık kesidinde bile insanı rahatsız eden bu belgeselin fragmanına göz atmak isterseniz 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

6 Yaşında Diye Evlat Edinildikten Sonra 22 Yaşında Sosyopat Bir Cüce Olduğu Anlaşılan Kişi Goygoycuların Kafasını Yaktı
Çocuk Diye Evlat Edinildikten Sonra 22 Yaşında Çıkan Sosyopat Cüce Yaşadıkları Hakkında İlk Kez Konuştu!
Fiziksel Engeli Bulunmayan Trans Bireyin Kendini 'Engelli' Olarak Tanımlaması Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
01.05.2023

Bu şey değil mi ya Orphan filmindeki Esther?

03.05.2023

Ta kendisi. 😄

Pasif Kullanıcı
01.05.2023

Vay anasını avradını yav sen çocuk diye evlatlık al çocuk adam çıksın gelsin zehirlemeye çalışsın

01.05.2023

yaşım 33. ilk gördüğüm andan beri korkuyorum şundan ya.

02.05.2023

abi ben seni anlıyorum bende YouTube da at gibi kisneyen kadın videosu var tövbe estağfurullah çarpılmış gibi hala onu izleyen kadınin suratı halı sesi tavrı yüzünden 🤪

TÜM YORUMLARI OKU (20)