6 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. NBA tarihinin en dominant oyuncularından Los Angeles Lakers'ın süperstarı "King" LeBron James, bu kez ayak parmaklarının dağınıklığıyla sosyal medyanın gündemine geldi. Yıllar önce çekilen LeBron James'in ayaklarının fotoğrafı tekrardan viral oldu.

👇

LeBron James'in Her Biri Farklı Yere Bakan Ayak Parmakları Yeniden Sosyal Medyanın Dilinde

2. Kanye West ve Bianca Censori, dün akşam saatlerinde Los Angeles'ta stüdyoya giderken görüntülendi. Bianca Censori, şeffaf pançonun altına hiçbir şey giymeyince, görenlere "Bu işin tadı kaçtı, Muhsin!" dedirtti.

👇

Kanye West ve Bianca Censori'nin Olay Yaratan Yarı Çıplak Stüdyo Kombini

3. Volkan Demirel'in sevgili eşi Zeynep Sever Demirel, tam bir yıl önce depremden saatler öncesinde çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak "Bir daha bu kadar mutlu olamadım" sözleriyle yüreklerimizi burktu.

👇

Zeynep Demirel Depremden Saatler Önce Çektiği Fotoğrafı Paylaşarak Yazdıklarıyla Yüreklerimizi Burktu

4. Grammys ödül törenine katılmadan damgasını vuran ünlü modacı Dilara Fındıkoğlu'nun eski sevgilisi bir zamanlar Medcezir dizisinin, şimdilerde Sandık Kokusu dizisinin yıldızı çıktı.

👇

Doja Cat'in Alın Yazısı Dilara Fındıkoğlu'nun Eski Sevgilisi Bakın Kim Çıktı!

5. Ünlü manken Megan Fox katıldığı bir etkinlikte gümüş transparan kıyafeti ve pembe saçlarıyla yeni tarzını gösterdi, herkesi şaşırtan ismi görenler tanıyamadı.

👇

Güzelliğiyle Bir Zamanlar Herkesi Kendine Hayran Bırakan Megan Fox Yeni İmajıyla Dikkat Çekti

6. Bircan Bali, İnci Taneleri'ndeki Dilber sahnesinde "Gemileri Yakarım" şarkısını seslendiren ve fragmandan sonra ünlenen pavyon türkücüsü Sincanlı Erkal hakkında ağızları açık bırakacak iddialarda bulundu.

👇

Bircan Bali'den 'Gemileri Yakarım'la Öne Çıkan Pavyon Türkücüsü Sincanlı Erkal Hakkında Şok Açıklamalar!

7. Kylie Jenner ve Travis Scott çiftinin çocukları Stormi ve Aire için düzenledikleri doğum günü partisi her sene olduğu gibi bu sene de çıtayı arşa çıkarttı!

👇

Kylie Jenner'ın Çocukları Aire ve Stormi'ye Düzenlediği Doğum Günü Partisi Yine ve Yeniden Çenemizi Yordu

8. Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift müzik endüstrisinin altını üstüne getirmeye devam ediyor. Herkes Reputation albümünün kaydını duyurmasını beklerken yeni albümü açıklayan Swift, adeta tüm dünyada kaosla karışık heyecana neden oldu!

👇

Şimdiden Tüm Dünyada Dalgalanma Yaratan Taylor Swift'in Yeni Albümüne Dair Bilinenler

9. Landon Barker geçtiğimiz Kasım ayının başında dünyaya gelen Travis Barker ve Kourtney Kardashian'ın oğulları Rocky hakkında sorulan sorulara cevap verdi.

👇

Travis Barker’ın Oğlu Landon “Bebeklerden Korktuğu” İçin Kardeşi Rocky'i Henüz Kucağına Almadığını Söyledi

10. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde Hasna rolüne hayat veren güzel oyuncu Selen Öztürk'ün gerçek hayattaki hali mest etti.

👇

Kızıl Goncalar'ın Hasna'sı Selen Öztürk'ün Gerçek Hayattaki Hali Hayran Bıraktı!

11. Gönül İşleri, İnadına Aşk, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizileriyle tanınan ünlü oyuncu Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Yakışıklı oyuncu İtalyan yapımı 'Viola Come il Mare" dizisinin çekimlerinden sonra yeni projesi 'Sandokan' için ağır bir diyet ve spor programına başladı! 30 günde 10 kilo veren Can Yaman, takipçileriyle sırrını paylaştı!

👇

Can Yaman 'Sandokan' İçin 30 Günde 10 Kilo Verdi! İşte Can Yaman'ın Yeni Hali

12. Ünlü oyuncu Berkay Ateş, yaklaşan doğum günü için hepimizi duygulandıran bir bağış projesine imza attı. 19 Şubat'ta doğum gününü kutlayacak olan Berkay Ateş, Milliyet'in haberine göre bu yıl yeni yaşını otizmli çocuklara hediye etme kararı aldığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

👇

Ünlü Oyuncu Berkay Ateş Kendi Doğum Gününü Otizmli Çocuklara Hediye Etmeye Karar Verdi

13. Dakota Johnson, Madame Web'in mistik havasını üzerine serpiştirmiş gibi duran, yarı transparan bir elbise ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Elbisenin her bir detayındaki örümcek ağlarını andıran ince işçilikler, Dakota'yı bu görünümüyle adeta bir süper kahraman edasına büründürdü.

👇

Dakota Johnson'ın Madame Web Esintili Yarı Transparan Elbisesi Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

14. Ünlü sanatçı Karsu Dönmez, ismini aldığı Hatay'ın Karsu köyünde yaşanan depremde 17 akrabasını kaybetti. Depremin üzerinden bir yıl geçti ve bu acı yıl dönümünde Dönmez, Hatay'ı ziyaret etti. Bu ziyaret buruk bir sevinçli haberi de beraberinde getirdi.

👇

Depremde 17 Akrabasını Kaybeden Karsu Bir Yıl Sonra Memleketine Göz Dolduran Bir Haberle Geldi!

15. Şimdilerde Şahane Hayatım dizisinin Şebnem'i olarak kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Alem dergisine verdiği röportajda fiziğinin sırrından bahsetti. Geçtiğimiz gün hakkında çıkan estetik eleştirileri yüzünden isyan edip açıklama yapan Altınbilek, bu sefer de "genetik" açıklamasıyla dikkat çekti.

👇

Estetiklerini Açıklayan Hilal Altınbilek Fiziğinin Sırrı Sorulunca JanJan Kızlar Misali "Allah Vergisi" Dedi

16. Özel hayatında yaşadığı krizlerle sık sık gündeme gelen Damla Ersubaşı, konuk olduğu Haber Bahane isimli programda eşiyle ilgili olay bir itirafta bulundu.

👇

İhanete Uğrayan Damla Ersubaşı'ndan Eski Eşi Hakkında Olay İtiraf!

17. 6 Şubat depreminin ardından tam bir yıl geçti. Söylemek her ne kadar kolay olsa da hala içimizdeki en büyük yaralardan biri olan, büyük yıkımlara sebep olan afetten sonra deprem bölgelerinde iyileştirme çalışmaları hala sürüyor. Geçtiğimiz yıl elinden geleni ardına koymayan ve yardıma koşmaya çalışan Oğuzhan Uğur, depremin birinci yılında işte böyle isyan etti...

👇

Deprem Özel Programıyla Yürekleri Parçalayan Oğuzhan Uğur, Afetin Birinci Yılında İçini İsyan Ederek Döktü

18. Banu Alkan, ezeli düşmanı Kylie Jenner'ın yakasından düşmek nedir bilmiyor! Şimdi de montajlı görseli gerçek zanneden Alkan, Instagram hikayesinde paylaştı.

👇

Banu Alkan Alnına İsmini Yazdıran Kylie Jenner'ı Gerçek Zannedince Olanlar Oldu!

Popüler İçerikler

Derbi Sonrası Olay Çıkmıştı: 2 Futbolcu ve İsmail Kartal’ın Oğlu İfadeye Çağırıldı
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler