6'lı Masa Polemiğine Giren Cüneyt Özdemir'e Elçin Sangu'dan Kılıçdaroğlu'nu Destekliyorum Yanıtı

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca'nın geçtiğimiz günlerde 6'lı masanın adayını destekleyeceğini açıklaması sosyal medyada gündem olmuştu hatırlarsınız ki.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise Karaca'nın çıkışını anlamlandıramayınca Twitter'dan göndermeli bir paylaşımda bulunmuş, ardından ikili arasında Kemal Kılıçdaroğlu polemiği yaşanmıştı.

Bilemeyenleri şöyle alalım;

Habertürk Yazarı Karaca: 'Altılı Masa Kimi Aday Gösterirse Destekliyorum'

Cüneyt Özdemir'in "Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu an en büyük destekçisi Nihal Bengisu Karaca! Evet, fıkra bu kadar..." yazılı paylaşımına bu kez yanıt veren isim ünlü oyuncu Elçin Sangu oldu.

Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıklayan Sangu, Cüneyt Özdemir'in söylemlerini yanlış bulduğunu ima ederek tepkisini gösterdi.

Sangu'nun çıkışıyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
22.12.2022

Bence gayet yerinde sözler söylemiş... Son zamanlarda sözde solcu/sosyalist/ C.H.P.'li olduğunu söyleyenlerin Kılıçdaroğlu'nu küçümseme yarışına girmeleri, Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil

22.12.2022

İşte o yüzden İŞÇİ PARTİSİ var. Önerimiz sabit, Tayyip karşısında herkes olabilir ! Yeni sistemde her şey değişecek nasıl olsa..

22.12.2022

Elçin bence çok değerliydi bu yanıtın.

22.12.2022

Katılıyorum. Şu an Cüneyt / Nevşin vb "muhalif" yorumcular sürekli Kılıçdaroğlu karalaması yapıyor ve hepsi AKP ile aynı ağızdan konuşuyor. Bunlar ki zamanında Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu'nu aday gösterdiğinde "%30 bile oy alamaz" diyenler. Yine Mansur Yavaş aday olduğunda " Kaybeden bir aday 2. kez aday gösterilmez" diye Kılıçdaroğlu'a ders verenler. CHP çok partili sisteme geçtiğinden beri en yüksek oyunu alıyor. İlk kez neredeyse bütün yerel yönetimleri ele geçirdi ve ne hikmetse bunu başaran adam birden "başarısız" yaftasına maruz bırakılıyor

Dostum söylediklerinin hiç birini isimler ya da CHP başarmadı. AKP nin rezil yöneticileri sayesinde bu insanlar seçimleri kazandılar. Bugün de eğer cumhurbaşkanı 6 lı masadan birisi olursa bu 6 lı masa iyi olduğu için değil cumhur ittifakı kötü olduğu için olacak. Bunu da sen anla artık...

TÜM YORUMLARI OKU (12)