6'lı Masa 5'inci Kez Toplandı

Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki 'Liderler Buluşması'na makam araçlarıyla ayrı ayrı gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu dışarıda karşıladı.

Genel başkanlar yemeğin ardından toplantıya geçecek.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

6'lı masanın 5'inci toplantısında dünyada ve Türkiye'de yaşanan iç ve dış siyasi gelişmelerin yanı sıra ekonomi başlıklarının ele alınacağı belirtildi. 

6 siyasi partinin ortak kurduğu komisyon çalışmalarının da toplantıda değerlendirileceği, bunlar arasında anayasa ve yasal çalışmaların masaya yatırılacağı kaydedildi. 

Bu toplantıda ayrıca 6 siyasi partinin çeşitli konularda kendi hazırladıkları çalışmaların da toplantıda ele alınacağı ifade edildi.

Toplantının ardından liderler ortak bir metin yayımlayacak.

Toplantıdan ilk görüntüler 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara Aldı, Icardi ve Galatasaray'dan Gönderme Geldi
YORUMLAR
03.07.2022

Sizin 6'lı masanızın üstünde çay demleyeyim. Sizden bu ülkeye bir gram fayda gelmez, bu halk iktidardan nefret etti, sizden de nefret ediyor. Kurtuluş size kaldıysa, vay halimize.

03.07.2022

Eldeki bu, ne yapalım Japonya'dan Almanya'dan mükemmel siyasetçi mi ithal edelim? Ülke herşeyin vasatına sahip olduğu gibi siyasetçinin de vasatına sahip

03.07.2022

Kemal kılıçtaroğlu "aponun özgürlüğünü isteyen ve heykelini dikeceğini" söyleyen selahattin demirtaşı serbest bırakacağını vaat etti. Ben vatanımı sevdiğim ve pkkyı terör örgütü olarak gördüğüm için, iyiki varsın eren diyebilmek ve aybüke öğretmenin adını utanmadan, gururla anabilmek için millet ittifakına oy vermeyi düşünmüyorum.

03.07.2022

HDP ye bakanlık vermedi mi bir değil 2 tane verdi hem de. Müslüm doğan ve Ali Haydar Konca yaz araştır

03.07.2022

Çaylar içildi,kurabiyeler yenildi. Bugün kimin günüydü acaba Meral Hanım ın mı?

TÜM YORUMLARI OKU (21)