6 Ekim Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Şiddetli Sağanak Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu raporunu yayınladı. Özellikle İstanbul'da yaşayan vatandaşlar havanın nasıl olacağını araştırmaya başladı. Ülkenin pek çok yerinde görülen yaşanan yağışlar, Ordu, Giresun, Tokat, Kastomonu'nın kıyı ilçelerinde artarak devam edecek. Marmara, Batı Akdeniz'de ise havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 6 Ekim il il hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü pek çok ile kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışların Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması beklenirken, vatandaşlara oluşabilecek doğal afetlere karşı uyarılar yapıldı.

6 Ekim Perşembe Hava Nasıl Olacak?

Karadeniz'de Ordu, Giresun, Tokat, Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Aynı zamanda Afyonkarahisar'ın doğusu, Ankara'nın kuzeyi, Konya, Isparta, Sivas gibi pek çok yerde kuvvetli yağış görülecek. Marmara ve Ege'ye ise kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

6 Ekim Perşembe İstanbul Hava Durumu

6 Ekim Perşembe günü İstanbul'da havanın parçalı bulutlu, aralıklı olarak sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklığın 15 derece, en yüksek sıcaklığın ise 22 derece olacağı tahmin ediliyor.

6 Ekim Perşembe Ankara Hava Durumu

6 Ekim Perşembe günü Ankara'da havanın parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklığın 11 derece, en yüksek sıcaklığın 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

6 Ekim İzmir Hava Durumu

6 Ekim Perşembe İzmir hava durumunun az bulutlu geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklığın 16, en yüksek sıcaklığın ise 27 derece olacağı tahmin ediliyor.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı