6 Ekim Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Farklı olmaktan güç alacaksınız! Peki 6 Ekim Pazar gününde kova ve yükselen kova burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için kova ve yükselen kova burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 6 Ekim Pazar günün nasıl geçecek?  

İşte, kova ve yükselen kova burcuna ait günlük burç yorumları...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün sıra dışı düşüncelerini paylaşmaya odaklanabilirsin! Farklı olmaktan gurur duyduğun bir güne başlıyoruz. Kendin olduğun, istediğini istediğin gibi yaptığın ve içinden geçeni söylemekten çekinmediğin anlar seni bekliyor. Merkür ile Mars arasındaki kare açı bu konuda seni destekliyor. Belki de bugüne kadar dile getirmediğin derin düşüncelerinin köklerine inmenin zamanı gelmiştir. 

Mesela seni hayalperest ve başına buyruk kılanın ne olduğunu bulmak isteyebilirsin. Seni sen yapan özelliklerin, sevdiklerin ve sevmediklerin gündeminde yer alabilir. Dahası güçlü bir içsel devrim arzusu ile dış dünyadan uzaklaşıp kendini odaklanabilirsin. Bu aşamada aceleci davranmamalısın. Bunun yerine daha temkinli adımlar atmalı, ayrıntılı düşünmeli ve meditasyon gibi ruhsal anlamda seni destekleyecek aktivitelere yönelmelisin. 

Kişisel farkındalıklara odaklandığın gün içerisinde duygusal konular da seni etkileyebilir. Romantik bir teklif veya hoş sürprizler tutkulu bir aşkın habercisi olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Enflasyon Rakamı Sonrası Ekim Ayı Kira Zam Oranı Belli Oldu!
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!