6 Ayda Salındı: 13 Yaşındaki Çocuğu Markette Taciz Etti

Tekirdağ'da markette alışveriş yapan 13 yaşındaki bir kız çocuğu tacize uğradı. Aynı suçtan daha önce cezaevinde  yatan tacizci ayrıca kız çocuğunu evine kadar takip edip asansörde de sıkıştırdı. 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 13 yaşındaki bir kız çocuğu, geçtiğimiz cumartesi günü alışveriş yapmak üzere girdiği markette tacize uğradı.

Tacizci, iddiaya göre kızı takip ederek girdiği binanın asansöründe de sıkıştırdı. Kız çocuğunun eve giderek yaşadıklarını anlatmasının ardından aile durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerasından kimliğine belirlediği A.D. isimli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

A.D.’nin daha önce de yine bir markette bir kadına sarkıntılık yapmaktan gözaltına alındığı, tutuklandığı, 6 ay hapis yattıktan sonra geçtiğimiz günlerde salıverildiği öğrenildi.

Evli ve bir lokantada motorlu kuryelik yaptığı belirlenen A.D.’nin yakalanması için polis, geniş çaplı çalışma başlattı.

⬇️

Popüler İçerikler

Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.05.2023

Bunları salan, az ceza veren hakimlerin savcıların çoluk çocuğu yok mu acaba? Yarın öbür gün kendi eşine, çocuğuna, anasına bacısına bunlar olsa yine serbest mi bırakırlar? Ya da 5-6 ay mı verirler?

30.05.2023

Hakimler kanunda ne yazıyorsa ona karar verebiliyorlar. Bu gibi suçları ikinci kez yapan ve kamera kaydı gibi su götürmez kanıtlar da varsa suçlu en yakın genelevde 10 yıl bedava çalışmaya mahkum edilir diye bir kanun olsa emin ol onlar da o cezayı verirdi. Ama "ıslah" edeceğiz ya, cezalar da ona göre.

30.05.2023

" Twitter'dan gelen tepkiler üzerine " gereken adalet sağlanır merak etmeyin...

30.05.2023

Böyle o.çocuklarıni jop sokarak idam edilmesi gerek.

TÜM YORUMLARI OKU (51)