52 Tane Dövmesiyle Herkesi Etkilemeyi Başaran Genç Kadının Eski Halleri Görenleri Şaşırtıyor!

İnsan vücudu boş bir tuval gibidir. Dövmeler ve çeşitli aksesuarlarla çeşitlendirmekten de keyif alırız. Ama Unilad'dan sizler için derlediğimiz bu içerikte hayatını dövmelere adamış genç kadının hikayesini anlatacağız.

23 yaşındaki Amber Luke, 16 yaşındayken dövmelere tutkuyla yaklaşmaya başladı. İstediği görünüme kavuşmak için 10.000 dolar harcama yaparak çeşitli dövmeler yaptırdı, piercingler taktırdı.

'Arkadaşlarım bana Mavi Gözlü Beyaz Ejderha diyorlar çünkü gözlerim ve dilimle tam bir ejderhaya benziyorum. Önceki halime ve şimdiki halime bakınca kendimi oldukça sade görüyorum. Önceki halimden kesinlikle nefret ediyordum. Sıkıcıydım. 16 yaşıma gelir gelmez etrafımda gördüğüm dövmeli insanlardan etkilendim. Nasıl bir his olduğunu öğrenmek için deliriyordum. O dönemlerde bir dövme tutkum oluştu. 18 yaşıma geldiğimde ise 3 tane dövmem vardı. Ve o zaman ilk büyük dövmemi yaptırmaya karar verdim. Şimdi 50'den fazla dövmem var, artık sayamıyorum bile.'

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
09.06.2018

bu kadar çok fazla dövmenin bir insana yakıştığını ilk defa görüyorum..

09.06.2018

Vücuda yapılan dövmeler normal de, dili ikiye ayırmak, gözbebeklerine dövme yaptırmak... Hem boş hem de acı verici

09.06.2018

Surata yapılması çok kötü oluyor bence. Hele boynuz falan çok fena ya. İnsan başka bir kimliğe bürünüyor resmen. İmplant olayını sevmiyorum ben. Dediğim gibi surat harici kötü gördüğüm bir şey değildir dövme.

TÜM YORUMLARI OKU (22)