500 Bin Liverpool Taraftarı Kaybedilen Şampiyonlar Ligi Finalinin Ertesi Günü Takımı Karşıladı

Premier Ligi'nde şampiyonluğu 1 puan farkla Manchester City'ye, Şampiyonlar Ligi'ni ise finalde Real Madrid'e kaptıran Liverpool'u Paris dönüşünde 500 bin taraftar karşıladı. Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp taraftarın ilgisi karşısında 'Burası dünyanın en iyi kulübü. Dün Şampiyonlar Ligi finalini kaybettik ve bugünkü yaşadıklarımıza bakın. Başkalarının ne düşündüğü gerçekten umrumda değil. Ne kulüp ama.' ifadelerini kullandı.

İşte o anlar 👇

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kutlamanın uçaktan görüntüsü 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
30.05.2022

Bu paylaşım aklıma İslam çupi nın Fenerbahcenin büyüklüğü ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü lafını getirdi.Helal olsun Liverpool taraftarına.

31.05.2022

ananı sikiyim medeniyete bak

31.05.2022

Bak yine klavyenin başına Stajyer Buğlemsu oturmuş. 500bin ne kızım? Liverpool genelinde 490bin kişi yaşıyor amk. Herkes gelmiş; 10bin de köylerden mi toplamışlar..

31.05.2022

Dostum orası merseyside metropol bölgesidir nüfusu 2 milyondan fazladır neyse konumuz bu değil de editör 500 bin dediyse vardır bir bildiği.zira Liverpool birleşik krallıkta en sempati duyulan takımdır.evertonlılar bile sever bunları bakma sen derbi filan .liverpoolu evertonlılar kurdu.bugün goddison parkta kırmızı formanla mavilerin arasında rahatlıkla maç izleyebilirsin.dahası ingiltere dünyanın en kozmopolit ülkesi.liverpoolun dünyanın her yerinde taraftarı var

TÜM YORUMLARI OKU (5)