50 Yaşındaki Üfürükçüyle Kaçırdığı 18 Yaşındaki Kız Arasında Geçen Mesajlaşmalar Müge Anlı'yı Çileden Çıkarttı

50 yaşındaki sözde hoca ile büyüyle korkutup kaçırıldığı iddia edilen 18 yaşındaki kızın arasında geçen mesajlar ortaya çıktı. Evleneceklerini açıklayan 'çiftin' arasında geçen 'Bir gecelik kaçamak' ve 'Manita' mesajları Müge Anlı'nın çileden çıkmasına neden oldu!

Psikolojik rahatsızlıkları sebebiyle sözde bir hocaya götürülen 17 yaşındaki Hilal, medet umduğu Süleyman isimli sözde hocayla bir birlikteliğe başlamış.

Ailenin iddiasına göre 17 yaşındaki kızları, bu Süleyman tarafından büyü ve okumayla kandırılmış, Hilal 18 yaşına girdiği günün ertesi günü Süleyman isimli adamla birlikte kaçmış.

Detaylardan burada bahsetmiştik 👇

'Büyü Var' Diyerek Korkuttuğu 18 Yaşındaki Kızı Kaçıran 50 Yaşındaki Sözde Hoca Müge Anlı'yı Delirtti!

Daha sonra yayına birlikte çıkan ikili, çelişkili ifadelerde bulunmuştu. Hilal "Ünlüler arasında yaş farkı varken bir şey olmuyor da biz de mi sorun oluyor?" demiş, Süleyman ise canlı yayında kendinden 33 yaş küçük Hilal'e evlilik teklifinde bulunmuştu!

👇

50 Yaşındaki Sözde Hoca Tarafından Kaçırılan 18 Yaşındaki Genç Kızın Son Kararı Müge Anlı'yı Çıldırttı!

Bugün ise ikili arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı. Ocak ayında yapılan bu mesajlaşmaya göre ikili, birlikte romantik bir gece geçirmek için otel kiralamaya karar vermiş!

Sözde hoca Süleyman, bir 'kaçamak' için otelden yer ayarlamış ve bu haberi 'manitası' Hilal'e vermiş.

Hilal ise "40 yılın başında bir kaçamak yapacağız ama ya annem izin vermezse?" diye yanıtlıyor mesajı. Süleyman ise "Okuma yapacağız diye kandırırız." diye öneri sunuyor.

Aynı zamanda Hilal'in Süleyman'ın oğluyla da mesajlaştığı ortaya çıktı! Hilal, Süleyman'ın oğluna "Biz bence arkadaş olalım, manitken üvey annen oldum" şeklinde mesaj atmış.

Bunu neden yazdığı sorulunca da 'Başını sonunu hatırlamıyorum, esprisine yazmış olabilirim.' şeklinde cevapladı.

Yayında üfürükçü Süleyman hakkında ihbarlar gelmeye devam ediyordu. Aynı şekilde Süleyman tarafından mağdur edilen kişiler yayına katılıyor ve Hilal'i de aynı şekilde kandıracağını söylüyorlardı.

Tüm bu detayların ardından olayın yaşandığı ilçenin valisi ve kolluk kuvvetleri harekete geçti ve yayını ihbar olarak kabul ettiler. Ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Alibeyköy Polis Karakolu'ndan, Hilal'in sağlık kontrolünden geçmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürmek için geldiler.

Hilal, kendisini Adli Tıp Kurumu'na götürmek, 'manitasını' da ifadesine başvurmak üzere gözaltına almak için gelecek ekipleri görüntülemek isteyen Müge Anlı kameralarına da saldırdı!

Yayın süresi sona eren Müge Anlı, resmi Instagram hesabından ifade için karakola götürülen Süleyman'a ait görüntüler paylaştı. Görüntülerde Hilal'in, Süleyman'ın peşinden gittiği ve bırakmadığı görüldü...

Valla ne diyelim bilemedik... Yorum sırası sizin!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Uzman Psikolog ile Müge Anlı'daki Sinan'ın Sahip Olabileceği Olası Psikolojik Rahatsızlıklar Üzerine Konuştuk!
Stüdyo Buz Kesti! Esra Erol'da Canlı Yayınında Herkesi Şoka Uğratan Bebek İtirafı!
Jahrein'in Twitch Yayınına Katılan Kısmetse Olur Çalışanı, Programı ve Yarışmacıları İfşaladı!

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
19.01.2023

Ya bu Müge anlı iyi hoş da.. bu kadar da olmasın artı. cinayetleri üsadece . bir genç kızın tüm mesajlaşmaları tüm özel hayatı gözler önüne serildi. bu kız hayatına nasıl devam edecek bundan sonra..

19.01.2023

ıq ortalamasının 89 olması bana artık hiç inandırıcı gelmiyor ya bu milletin ıq yemin ediyorum 20lerde falan.

20.01.2023

Lütfen böyle söylemeyin bu kadar pozitif düşünmenize gerek yok. Bonobo maymunları bile daha iyi sosyal düzene sahip.

19.01.2023

Bu devletimsi ucube ne kadar vajina ve penis avcısı anlayamadım bir türlü. Sizene milletin vajinasından sizene penisinden sanki vatandaşa giriyor anlamadım gitti.

21.01.2023

Ortada reşit olmayan kız ve istismar-manipülasyon iddiası var kırk yılın başında devlet işini yapmış bekçilik değil bu psikolojisi bozuk insanları kandıran sapık o.cocuklari karşılığını görsün o kızı da bir hastaneye yatirsinlar aq

TÜM YORUMLARI OKU (11)