5 Yıla Kadar Hapsi İstendi! Exxen'de Yayınlanan Hasan Can Kaya'nın Dizisi Mahkemelik Oldu

Acun Ilıcalı'ının sahibi olduğu Exxen, son aylarda sitenin çökmesiyle ya da Ilıcalı'nın korsan yayın hakkındaki çarpıcı sözleriyle gündeme geliyor. Ancak Exxen'i bu sefer gündeme getiren ve mahkemelik eden konu çok başka.

Exxen platformu, başrolünde Hasan Can Kaya'nın yer aldığı "Bir Yeraltı Sit-Com'u" adlı diziyi izinsiz bir şekilde internette yayınlayan bir site hakkında şikayette bulundu.

Exxen platformunun avukatının Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayeti üzerine savcılık "Bir Yeraltı Sit-Com'u" ücretli üyelik yapılarak kullanıcılara izleten siteyi suçlu, Exxen platformunu ise haklı buldu.

Dizinin mali haklarının ihlal edildiği şikayeti üzerine, Hasan Can Kaya'nın dizisini izinsiz olarak sitesinde bulunduran A.A isimli şüpheli hakkında para cezası ve 1 yıldan 5 yıla kadar hapis talebiyle iddianame düzenlendi.

"Bir Yeraltı Sit-Com'u" 2021 yılında Exxen'de yayınlanmıştı. Dizide Hasan Can Kaya ile birlikte Günay Karacaoğlan ve Tuna Orhan başroldeydi.

1 sezon süren dizi, İstanbul’un Güngören ilçesindeki bir mahallede dar gelirli ailesiyle yaşayan ve günün birinde komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya’nın hayalleriyle, hayatın gerçekleri arasında sıkışıp kalmasını konu alıyor.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Jacob Dahil! Bella ve Edward'ın Yapay Zekayla Oluşturulmuş Düğün Fotoğraflarını Görünce Bayılacaksınız
Netflix'in Squid Game: The Challenge Realite Şovunda Yarışanların Seks İddiası Duyanları Şoke Etti!
Komedyen Ricky Gervais, Netflix Şovuyla İlgili Yaptığı Bir Acayip Uyarıyla Tepki Çekti!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
26.12.2023

olm bak böyle habercilik olmaz. sırf ilgi çeksin diye yanıltıcı başlık atıyosun. eskiden tartışmaya açık süper içerik olurdu şimdi magazin magazin magazin.

26.12.2023

Diziyi izinsiz yayınlayan site mahkemelik olmuş bir an noluyor be dedim başlığı görünce…

26.12.2023

Daha çok dizinin tanıtımı gibi olmuş

26.12.2023

sosyalmedya da sırf etkileşim almak için saçma sapan yalan haberler yapan, başlıkla içeriği arasında alakası olmayan paylaşımlar yapan uyduruk sayfalardan hiçbir farkı kalmadı onedio'nun. Ayrıca içerikleri kim hazırlıyorsa ciddi bir Türkçe problemleri var. Devrik devrik cümleler, kelime hataları.... Okuyorsun okuryorsun hiç birşey anlamıyorsun. Delete üyelik comingsoon...

TÜM YORUMLARI OKU (17)