5 Yeni Dokunulmazlık Dosyası Meclis'te: Aralarında Ahmet Şık da Var

Dosyası bulunan milletvekilleri arasında Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de bulunuyor.

Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in de aralarında bulunduğu 5 milletvekiline ait dokunulmazlığın kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

Önder’in yanı sıra fezlekeleri Karma Komisyona sevk edilen milletvekilleri şöyle: “TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, DEM Parti Mardin Milletvekili Salihe Aydeniz, DEM Parti Bitlis Milletvekili Hüseyin Olan.”

Gelen fezlekeler arasında DEM Parti Bitlis Milletvekili Olan’ın 3 dosyası bulunuyor. Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığı’nca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyeleri’nden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

Gezici Araştırma Balıkesir Anketini Açıkladı: Bir Aday Açık Farkla Önde
Tarih Belli Oldu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sürpriz Ziyaret: 12 Yıl Arada Sonra İlk Kez Gidecek
Mansur Yavaş Mal Varlığını Açıkladı: AK Partili Turgut Altınok da: ''Hepsi Allah’ın, Biz Emanetçiyiz'' Dedi

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
13.03.2024

Dokunulmazlık zaten baştan hata,nihayetinde milletin vekili ,ahlakıyla doğruluğuyla dürüstlüğüyle insanlığıyla vatanseverliğiyle onuruyla yüce TBMM de kendi milletini en iyi şekilde teslim edebilmek için gitmiş ve orada bunun için yemin etmiş bir insan,gerçekten layığıyla bu sorumluluğu yerine getirebiliyorsa alnı açık yüzü pak vicdanı hür ise zaten dokunulmazlığa ne gerek var ki?

13.03.2024

Kendi Bakanligina kelek yapan Kadin Bakan varmi yok...Bunlarin yatacak yeri yok.Akp de yolsuzluklari Dag olmus hic bir Bakan Milletvekili bu mevzuda yok..Yargi yok görevden af var hatta baska yerlere görevlendirme var....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ