5 Yaşındaki Zayn, Milyonluk Arabanın Üstünden ATV İle Atladı, Yusuf Dikeç Pozu Verdi

Kullandığı araçlarla gündemden düşmeyen Kenan Sofuoğlu'nun 5 yaşındaki oğlu Zayn, bu kez ATV ile milyonluk Lamborghini'nin üzerinden atlayarak akrobasi gösterisi yaptı. Minik Zayn'ın zafer pozu ise Yusuf Dikeç'in olimpiyatlardaki atıcılık hareketi oldu.

Yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Kenan Sofuoğlu'nun 5 yaşındaki oğlu Zayn, bu kez Kırantepe'de ATV ile milyonluk Lamborghini Revuelto'nun üzerinden atlayarak akrobasi gösterisi yaptı.

Adeta nefes kesen gösteri sonrasında minik Zayn'ın zafer pozu ise Yusuf Dikeç'in olimpiyatlardaki atıcılık hareketi oldu.

"Zaynn arabalar uçmaz!" notuyla paylaşılan sosyal medya görüntüsü milyonlar tarafından izlenirken beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte Zayn'ın yeni gösterisinin görüntüleri...

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
YORUMLAR
11.08.2024

Ülke bu haldeyken, biraz fazla görgüsüzlük değil mi bu?

11.08.2024

AKP kökenlilerden görgüsüzlük dışında bir şey geldi mi?

11.08.2024

Allahım inşallah öyle olmaz ama,nedense bu çocuğun sonu hep bi araç kazası olacak gibi geliyor bana. Çocuğa, babasının kendi heveslerinin tatmini uğruna bi zarar gelmez umarım🙏

11.08.2024

Bu cocugun aylii masrafi 200.000tl..kenan bu parayi nerden buluyor ? Akpli olan herkes su gibi para harciyor..degirmenin suyu nerden ?!!!

11.08.2024

Kara para akliyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (12)