5 Temmuz Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 5 Temmuz Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Geçtiğimiz saatlerde İstanbul'da gökyüzünde bir alev topunun düştüğü görüldü. Düşen şeyin ne olduğunu anlayamayanlar kısa süreli büyük bir panik yaşadı.

Alev Topu Yürekleri Ağıza Getirdi: İstanbul ve Çevre İllerde Göktaşı Olduğu Tahmin Edilen Bir Cisim Görüldü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlığına ünlü iki isim getirildi.

Sosyal Medyadan Duyurdular: Ünlü İki İsim Ekrem İmamoğlu'nun Danışmanı Oldu

Malta'da taksicilik yapan bir Pakistanlı, 2013 yılında Türkiye'ye kaçak yollardan geldiğini açıkladı. Pakistanlı'nın konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Malta'daki Pakistanlı Bir Taksi Şoförü Türkiye'ye Kaçak Yollardan Girdiğini Açıkladı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yaşanan olayda, 8 yaşındaki bir çocuk dişini çektirmesi sonucu hastanelik oldu. 11 gündür hastanede tedavi gören küçük çocuğun geç kalınması halinde gözünü kaybedebileceği açıklandı.

8 Yaşındaki Çocuk Dişçiye Gitti, Hastanelik Oldu: Hayatı Kâbusa Döndü

UEFA, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya galibiyetinin ardından A Milli Takımımızın başarılı oyuncusu Merih Demiral'ı, sevincini bozkurt işareti ile göstermiş, ardından iki maçlık bir cezaya çarptırılmıştı.

UEFA'nın Merih Demiral Kararına Azerbaycanlı Sunucudan Tepki: "Neyi Araştıracaksın, Neyden Korkuyorsun?"

UEFA Disiplin Kurulu, Avusturya - Türkiye maçında attığı golden sonra bozkurt işareti yapan milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. Bu karara tepki gösterenlerin arasına ünlü komedyen Şahan Gökbakar'da katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar, UEFA'yı hedef aldı.

Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, UEFA'yı Hedef Aldı: ''İkiyüzlü UEFA!'

Ülke kültürümüzün önemli bir parçası olan piknik, pek çok kişi tarafından benimsenen ve sıklıkla tercih edilen bir eğlence biçimi. Doğanın kucağında, aile ve dostlarla geçirilen keyifli zamanlar, hem ekonomik olması hem de pek çok kişiyi bir araya getirebilmesi sebebiyle sıklıkla tercih ediliyor.

"Çoban Merve'nin Haklı Sitemi": Yaylalarına Gelen Piknikçilerin Farkında Olmadan Verdiği Zararı Anlattı

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesi uçak biletlerinde artışa neden oldu. İstanbul - Berlin uçak bilet fiyatları 43 bin liraya dayandı.

Hollanda Maçı Öncesi Uçak Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı: 43 Bin Liraya Dayandı

Cumhuriyet'ten Fahrettin Öztürk'ün haberine göre; gazeteci Hadi Özışık hakkında, radyocu Zeki Kayahan Coşkun'un şikayeti üzerine 'hakaret' suçlamasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Gazeteci Hadi Özışık, organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüntülü konuşmasıyla gündem gelmişti.

Gazeteci Hadi Özışık Hakkında 'Hakaret' Suçundan Dava Açıldı: 'Aşağılama Kastı İçerir'

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezonu mükemmel bir performans ortaya koyarak noktalayan, A Milli Takımımızın EURO 2024 mücadelesinde de öne çıkan başarılı futbolcularımızdan Ferdi Kadıoğlu, Hollanda maçı öncesi TRT SPOR'a konuştu.

Milli Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu'ndan Hollanda Maçı Öncesinde "Anne" Açıklaması

Trafikteki gerginlikler ve tartışmalar, artık günlük yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yoğun trafik akışının yarattığı stresli ortam, insanların sabırsızlığını tetikleyerek, anlık öfke patlamalarına ve tartışmalara zemin hazırlıyor.

İstanbul, Esenyurt'ta Ambulans ve Halk Otobüsü Arasında Yaşanan Kavga Kazayla Bitti

Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde üç kez ile en çok şampiyon olan ülkeleri İspanya ve Almanya, EURO 2024'te yarı final biletini alabilmek için karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maçta gülen taraf, İspanya oldu. Sarı-kırmızılılar, ikinci uzatma devresinin bitimine bir dakika kala Mike Merino'nun golüyle ev sahibi Almanya'yı 2-1 mağlup etti.

Almanya EURO 2024'e Veda Etti: İspanya Yarı Final Biletini Alan İlk Takım Oldu

Ünlü Youtuber Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir’in içinde bulunduğu araç Kandıra’da kaza yaptı. Kocaeli Gündem'den Abbas Çakar'ın haberine göre kazanın ardından araçlardan biri, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki yağmur suyu kanalına düştü.

Ünlü Youtuber Enes Batur Trafik Kazası Yaptı

Türkiye Avusturya maçında 2 gol atarak ülkemizi çeyrek finale taşıyan Merih Demiral, gol sevincini yaptığı bozkurt işaretiyle gösterdi. UEFA, Merih Demiral'a iki maç men cezası verdi. UEFA'nın cezasına sosyal medyadan tepki yağarken ünlü isim Oğuzhan Uğur da sessiz kalmadı.

Oğuzhan Uğur'dan Merih Demiral'ın Cezasına Tepki: "Bu Ceza Alenen Türk Düşmanlığıdır!"

Elbette, ilişki denildiği zaman herkesin aklına farklı şeyler gelebilir. Herkesin ilişki anlayışı, yaşadığı deneyimlere, kişisel değerlerine ve beklentilerine bağlı olarak farklılık arz edebilir. Fakat bazıları ciddi anlamda farklı olabiliyor.

Farklı Hayatlar Farklı Kültürler: 3 Genç Yaşadıkları 3 Kişilik İlişkinin Zor ve Kolay Yanlarını Paylaştı

Berlin Polis Sendikası, Türkiye-Hollanda maçını en yüksek riskli maç olarak açıklaması sonrası tüm personellerini alarm seviyesinde tuttuklarını duyurdu.

Hollanda Maçı Öncesi Berlin Polis Sendikası, Harekete Geçti: "En Yüksek Riskli Maç"

Şiddet eylemleri, günümüz toplumlarında sıklıkla karşılaşılan ve büyük bir sorun haline gelen bir durum. Kişiler arası ilişkilerde, aile içinde, okulda, iş yerinde ve hatta sokakta bile karşılaşabileceğimiz bu durum, oldukça ciddi boyutlara ulaşmış durumda.

İstanbul, Kağıthane'de Bir Genç Kız Kendisini Aldattığını Düşündüğü Sevgilisini Önce Darbetti Sonra Bıçakladı

Şiddet olayları, ne yazık ki günümüzde her an her yerde karşımıza çıkan bir durum haline geldi. Artan bu tür eylemler, toplumun huzurunu kaçıran ve insanları tedirgin eden bir unsur olarak ön plana çıkıyor. Bu durum, insanların yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyerek, günlük yaşantılarında belirsizlik ve korku duygusunu beraberinde getiriyor.

Şanlıurfa'da Bir Şahıs "Peygamberler Şehrinde Böyle Giyinemezsin" Diyerek Bir Kadına Saldırdı

Avrupa'nın en yüksek aktif yanardağı olan Etna, geçtiğimiz hafta boyunca aktif haldeydi. Etna'nın ardından Stromboli de faaliyete geçti.

İtalya'ya Gideceklere Kötü Haber! Kırmızı Alarm: Etna'dan Sonra Stromboli Yanardağı da Faaliyete Geçti

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!