5 Partinin Önergesiyle Deprem Araştırma Komisyonu Kuruluyor

İzmir depreminin ardından, TBMM'de 5 siyasi partinin ortak önergesiyle deprem araştırma komisyonu kurulacak.

İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin ardından TBMM'de bugün bütün partilerin desteğiyle depremle mücadele için atılacak adımların belirlenmesi amacıyla bir araştırma komisyonun kurulması için partiler arasında anlaşma sağlandı.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
03.11.2020

Akp ve Mhp, size ne denir bilmiyorum. Hiç samimi değilsiniz. Daha önce verilen önergeleri niye reddettiniz de şimdi bunu kabul ettiniz çok merak ediyorum, niye bu kadar geç kaldınız ? Umarım sizi mecliste son görüşümüz olur.

Pasif Kullanıcı
03.11.2020

Önceden umru olmadığı için reddetmişti AKP. Şimdi kaybolan oylar belki geri gelir diye kabul etmiş demek.

03.11.2020

hepsi hikaye. Bir b.k olmayacak şimdiden söyliyeyim. Neyi araştıracaklar? Çıkacak diyecekler ki efendim işte ülkenin % 70-80 i depreme hazır değil, şehirlerdeki binalardan % 30-40'ı depremde yok olacak. işte şura şura en tehlikeli bölgeler. Bir an önce düzenleme yapılması lazım. Sonuç? sonuç bu işte araştırdık bitti. bizim işimiz araştırmaktı diyecekler. Sonra bunların hepsi unutulacak taki bir sonraki depreme kadar. Bizde her zamanki gibi senin partin benim partim diye birbirimizi yiyeceğiz. Bu akp de olsa, chp de olsa, mhp de olsa değişmeyecek. Daha önceki depremlerde ne değişti ki bundan sonrasındakilerde değişmesini bekliyorsunuz?

TÜM YORUMLARI OKU (14)