5 Milyon TL Alacak mı? İzmir Belediyesi'nden Alacağı Konser Fiyatıyla Tepki Çeken Şevval Sam'dan Açıklama!

İzmir Konak Belediyesi'nden 20 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 5 milyon TL ödeme alacağı iddia edilen ve epey de tepki çeken Şevval Sam'dan açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde bir davette görüntülenip kadın cinayetleri sorusuna cevap vermeyi reddeden Şevval Sam tepki çekmişti hatırlarsanız.

Bunun üzerine bir video çekerek açıklamada bulunmuş, “Eğer benden süslü cümleler bekleniyorsa hiçbir zaman yapmayacağım" demişti.

Ünlü oyuncu ve şarkıcının kadın cinayetleri sorusunu neden geri çevirdiğini ifade ettiği videosuna bu içeriğimizde yer vermiştik:

Kadın Cinayetleri Sorusunu Reddetmesi Çok Eleştirilen Şevval Sam'dan Yeni Açıklama Geldi!

Konu kapanmıştı ki Şevval Sam, bu sefer de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda vereceği konser için 5 milyon 300 bin TL'lik bir anlaşma yaptığı iddiasıyla gündeme geldi.

İzmir Konak Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında planladığı Şevval Sam konserine 5 milyon 300 bin TL'lik bütçe ayırması gündeme bomba gibi düşmüş, epey de tepki çekmişti.

Etrafta dolanan ve 5 milyon 300 bin TL'lik bütçeyi doğruladığı iddia edilen belge de buydu 👇

Geçtiğimiz saatlerde Şevval Sam ve çalıştığı ajanstan konuya dair ortak bir açıklama geldi. Sosyal medyada dolaşan belgenin standart teklif belgesi olduğu ve söz konusu rakamın da total organizasyon bütçesini içerdiği vurgulandı.

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Fenomen Kıvanç ve Beril Talu'nun Ponzi Sistemiyle 150 Milyon TL Dolandırıcılık Yaptığı Davada Yeni Gelişme!
Vural Çelik'e Veda Yazısıyla Tepkileri Üzerine Çeken Gülse Birsel'den İkinci Açıklama!
İlk "FETÖ" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Osimhen'nin Röveşatası Kaç Metre? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsünün Antalyaspor'a Attığı Gol Gündemde
Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım ile Cemal'in O Sahnesine İBB'den Yanıt Geldi
YORUMLAR
22.10.2024

bu kadını kim dinlemeye gider ki

22.10.2024

Lağyikler

22.10.2024

Sesi iyi ama o donuk sahne performansıyla o parayı zaten vermezler ;)

22.10.2024

Muzik sektorunde calisan biri olarak soyluyorum bu para 15 kisi orkestra ulasim,konaklama,yeme icme tum masraflar ayrica ses sistemi kurulumu ki bu da en az 1 milyon tl boyle bir organizasyon icin gereken sistemin maliyeti. Ayrica 2.300.000 tl ustu faturalarda tam yuzde 40 gelir vergisi aliniyor. Yuzde 15,20 de menejer payi var. Sanatcinin eline gecek para 500 bin tl yi gecmez

22.10.2024

Sanatçının eline geçecekten çok bize girecek aman pardon bizden çıkacak paraya bakıyoruz biz :) Bu arada 2.300.000 alacaksa %40 ve sonra %20 kestiğimizde 1.1 milyon yapıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)