5 Mart Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Gerçek bir lider gibi bu kez de kendi hayatınızı yönetmelisiniz! Bugün biraz da aşktan ilham alın... Peki, 5 Mart Salı gününde aslan ve yükselen aslan burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için aslan ve yükselen aslan burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 5 Mart Salı günün nasıl geçecek?  

İşte, aslan ve yükselen aslan burcuna ait günlük burç yorumları...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün öz güveninle parlayabilirsin. Merkür'ün etkilerinin devam ettiği bugün ayrıca, yaratıcı ve parlak fikirlerinle dikkat çekebilirsin. Liderlik yeteneklerini bir kez daha gösterme fırsatı bulabilirsin. İş yaşamında göz kamaştırma zamanın geldi. Hedeflerine ulaşacağın Mart ayında büyük kazançlar elde edeceksin. İlk adımı atarak kariyerinde plan değişikliği yapabilirsin. Yapman gerektiğini sıkça hissettiğin ancak konfor alanından çıkmamayı tercih ettiğin düzeni değiştirmeye artık hazırsın.

Hadi bugün karar ver ve bugün harekete geç! Bu yoğun günün ardından partnerinle ya da flörtünle romantik bir akşam geçirebilirsin. Bu kez yapman gereken bir şey söyleyeceğiz. Uranüs'ün etkisiyle aldığın kararları partnerinle paylaşmamayı aklından geçirebilirsin. Fakat bu gizlilik ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden gün bitmeden yeni yol haritanı partnerinle paylaşmanda fayda var. Sizin Birlik olmaya, birbirinize destek almaya ve el ele tutuşmaya ihtiyacınız var. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası