5 Lider Bir Araya Geldi: Görüşme Başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayı ağır sözlerle hedef gösterdiği açıklamalarının ardından 5 lider, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Millet İttifakı Liderler Buluşması’nda, Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından, liderlerin imzasıyla ortak bildiri yayımlanması bekleniyor.

Meral Akşener açıklamasında, “İYİ Parti dayatmaya mecbur bırakılmış, tercihe zorlanmıştır. Elbette buna boyun eğmeyecektir” diyerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na adaylık çağrısında bulunmuştu. İmamoğlu ve Yavaş, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapmıştı.

Erdoğan'dan Akşener ve Altılı Masaya Dair İlk Açıklama: 'Bunun Böyle Olacağını Aylar Öncesinde Söylemiştik'
İYİ Parti'den 6 Mart Açıklaması: 'Kapı Hala Açık'

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
04.03.2023

Bu KK embesili bunda bir akıl biraz beyin olsa seçime tek girerdi hiç öyle algılı masa ittifak şu bu olaylarına girmez iyi parti seçmeninde bir kısmını küstürmezdi. Zaten o oylar ikinci turda sana gelecekti.Meral Akşener seni kabul etmeyeceği zaten belliydi kadın en başından bari söylüyordu. Tayyibin eline şu kozu vermezdi. Ulan herif istiklal marşını bilmiyor Hattı müdafa yoktur Sattı müdafa vardır diyemiyor yürüyen merdivene ters biniyor aq :) lan bu ülke mi yönetir bundan lider mi olur ciddi ciddi düşünebiliyor msnz?

04.03.2023

Ve diyorum ki, geçmiş seçimlerde Erdoğan değil kk kazansaydi şu an ülkenin durumu daha beter olmaz miydi, hep merak ediyorum, ve bu arada Erdoğanı desteklediğimden değil, marakimdan sordum, 84 milyonun yarisindan çok daha fazlası bunun farkında, gene şuan durumunuz kötünün iyisi, allaha şükürler olsun diyorum. Ne erdoğanı ne kk desteklemiyorum, ikisinin de allah belasini versin

Pasif Kullanıcı
04.03.2023

Buradan da bir şey çıkmaz, KK tahminimce İyi partinin yerini TİP gibi HDPKK gibi partilerle doldurma yoluna gidecek

04.03.2023

Kemalin yanında kalan tiplere bak ya davutoğlu babacan temel bide sıradan vatandaş

04.03.2023

Kılıçtaroğlunun seçimi kazanma niyeti yok bunu artık anlayın

TÜM YORUMLARI OKU (25)