5 Kişiyi Yaralayan Maske ve Çelik Yelekli Saldırgan Tutuklandı

Eskişehir'de yüzüne maske takıp hücum yeleği giyen 18 yaşındaki bir kişi, bıçak ve baltayla saldırdığı 5 kişiyi yaralamıştı. Özel harekat polisleri eşliğinde, alınan geniş güvenlik önlemleri altında hastanede sağlık kontrolünden geçirilen saldırgan, tutuklandı.

İddiaya göre, Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, dün Uluönder Mahallesi Rauf Orbay Caddesi'ndeki Şehit Rüstem Demirbaş Parkı’ndaki çay bahçesine gelen A.K, 5 kişiyi bıçakla yaralamıştı.

Başında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleği bulunan saldırgan, polis tarafından gözaltına alınmıştı. Olaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Özel harekat polisleri eşliğinde Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne getirilen Arda K, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Hastane ile adliye çevresinde çevik kuvvet ekiplerince geniş güvenlik önlemi alındı.Mahkemeye çıkarılan saldırganın, tutuklanmasına karar verildi.

Maske ve Çelik Yelekli Saldırgan 5 Kişiyi Yaralamıştı: Yayın Yasağı Getirildi
Japon Uzman Yoshinori Moriwak, Deprem Tehlikesi Altında Olan 32 İli Saydı
İlk Vukuatı Değil! 7 Yaşındaki Çocuk Sünnet Oldu, Hayatı Karardı: Kangren Olan Cinsel Organı Kesildi
Bir Yıl Sonra İlk Kez! Trump, Twitter'da Sohbet Odası Açtı: 1 Milyondan Fazla Kişi Katıldı

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
13.08.2024

inanılır gibi değil

13.08.2024

Adli kontrolle serbest kalır yine manyak

13.08.2024

Bu çocuk muhtemelen 2011 Norveç saldırganı Anders Behring Breivik ve onun ''sözde'' yazdığı 1400 küsur sayfalık manifestosundan ve bunun hikayesinden etkilendi. Norveç katilide benzer argümanlar ile ve nazilerin ss koluna bağlı aşırı sağcı yapılanmaların arması eşliğinde sözde bilmem kaç tapınakçıya ilham verecek şekilde bu eylemi gerçekleştirdi! 40 dakikalık bir belgeseli olması lazım baso kanalında oradan da takip edebilirsiniz. Çok benzer

13.08.2024

Bu katil adayıda manifestosunda Anders Behring Breivik den bahsetmiş. Anders Behring Breivik 69 kişiyi öldürüp 21 yıl hapis cezası aldı. Bu velet kimse ölmezse 1 yıla kalmaz aramıza döner.... Adeletinizi s ..........

TÜM YORUMLARI OKU (18)