5 Kişi Hayatını Kaybetmişti: Balıkesir'de Yolcu Otobüsündeki Yangınla İlgili 2 Tutuklama

Balıkesir'de seyir halinde bir yolcu otobüsünde meydana gelen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili gözaltına alınan otobüs şoförü ve ikinci şoför tutuklandı.

Balıkesir -Edremit kara yolu Gökçeyazı Mahallesi mevkisinde Kamil Koç firmasına ait 06 LK 794 plakalı yolcu otobüsünde dün çıkan yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan araç sürücüsü N.D. (48) ve ikinci şoför H.H'nin (41) jandarma karakolundaki işlemleri tamamlandı.

N.D. ve H.H. jandarma ekiplerince İvrindi Adliyesine sevk edildi.

İki şoför çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Öte yandan olayda yaralananların hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

İçinde 34 yolcu bulunan otobüste çıkan yangında biri çocuk 5 kişi yaşamını yitirmişti.

15 yolcunun yaralandığı yangın sonrası otobüsün şoförü N.D. ile ikinci şoför H.H. gözaltına alınmıştı.

onedio.com

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz "Kahve makinesinden dumanlar gelmeye başlamış, aldığımız bilgiler o yönde"demişti.

Balıkesir'de Yolcu Otobüsü Seyir Halinde Alev Aldı: 5 Kişi Can Verdi

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
03.08.2019

Şoförün ya da ikinci şoförün bir kabahati olduğunu sanmıyorum. Yangın çıkınca kenara çekmek dışında çok bir şey yapamazlar. O otobüsleri ve içindeki sistemleri denetleyen kimse varsa bunlardan gesap sormak lazım. Böyle bir denetim yoksa şirket sahiplerinden hesap sormak lazım. Şoförün olsa olsa tahliyeyi doğru ve zamanında yaptıramama gibi bir suçu olabilir. Ki bu noktada da şoföre bu konuda yeterli eğitimin verilmemiş olması sebebiyle yine şirket yöneticilerine bakmak lazım.

03.08.2019

Şoförler değil, onları o sıcakta arabayı hiç dinlendirmeden tekrar tekrar yol yapmaya zorlayanlar tutuklansın! Asıl suçlu onlar.

03.08.2019

Eskiden bu tarz olaylarda "acaba sorumlu yakalanır mı" derdim, yakalandıktan sonra "acaba sorumlu tutuklanır mı" demeye başladım, tutuklamalar başladı şimdi de "acaba içeriye atacaklar mı yoksa kontrol şartlı veya para cezası ödetip salacaklar mı" diye soruyorum. Bu ülkede insan hayatına ne kadar değer biçildiğini geçmişte yaşanan olaylarda gördük maalesef.

TÜM YORUMLARI OKU (4)