8 Eylül'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Sevilen oyuncu Kıvanç Kılınç, bugün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ülkemizde son günlerde yaşanan üzücü olaylara isyan etti.

Oyuncu Kıvanç Kılınç, Gelen Acı Habere İsyan Etti: ''Kahrolmaktan Vakit Kalırsa Yaşıyoruz!''

2. Harbiye Açıkhava konserinde aramaların 19. gününde ölü bulunan Narin'i anan ve gözyaşlarına boğulan Melike Şahin, "ağlama" diyerek tepki gösteren seyirciye haddini bildirdi.

Narin'in Acısıyla Gözyaşlarına Boğulan Melike Şahin'den "Ağlama" Diye Bağıran İzleyiciye Tokat Gibi Cevap!

3. Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Çiftin düğünü merakla beklenirken o geceden paylaşılan görüntüler konuşulmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya’nın Düğünü İçin Yılın Editi Geldi: “TV8’in Meşhur Reklamları”

4. Engin-Dilan Polat çiftinin tahliye edilmesinin ardından, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Tahliye haberine bazı sosyal medya kullanıcıları sevinçle yaklaşırken, bazıları ise kararı sert bir şekilde eleştirdi.

Sergen Deveci'den Engin ve Dilan Polat Çiftinin Tahliyesine Gönderme

5. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganı atarak yemin eden teğmenler tartışmaya yol açmıştı. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dan teğmenlere tam destek geldi!

Mustafa Sandal'dan 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Dedikleri İçin Eleştirilen Teğmenlere Tam Destek!

6. Ne yazık ki sabah saatlerinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan minik Narin'in cansız bedeni evine 3 km uzaktaki derede bulundu. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, birçok ünlü isim Narin'in vefatına sert tepki gösterdi. Bir tepki de Hazal Kaya'dan geldi.

İki Çocuk Annesi Hazal Kaya'nın 19. Gününde Cansız Bulunan Narin'e Tepkisi Yürek Dağladı!

7. 19 gün önce Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'dan bugün acı haber geldi. Mine Tugay, 8 yaşındaki küçük kızın cansız bedeninin bir çuval içinde bulunmasından sonra ateş püsküren ünlülerden bir tanesi oldu!

Mine Tugay 19 Gün Sonra Bir Dere Kenarında Cansız Bulunan Narin'in Acısıyla Ateş Püskürdü!

8. 21 Ağustos'tan beri bulunamayan Narin Güran'dan acı haber sabah saatlerinde geldi. Minik Narin'in cansız bedeni köye yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, birçok ünlü isim gibi Mahsun Kırmızıgül de Narin'in vefatına sessiz kalamadı.

19. Gününde Cansız Bedeni Bulunan Narin'in Acısını Yaşayan Mahsun Kırmızıgül'den Adalet Sistemine Tepki!

9. Diyarbakır'da kaybolan ve hepimizin iyi bir haber beklediği Narin'den maalesef acı haber geldi. Kaybının 19. gününde cansız şekilde bulunan minik kızın ardından ortalık ayağa kalktı. Bergüzar Korel de 2018 yılında benzer şekilde bulunan Leyla Aydemir üzerinden ateş püskürdü.

4 Yaşındaki Leyla'nın Acı Kaybını Hatırlatan Bergüzar Korel'in Narin Çıkışı Tokat Etkisi Yarattı!

10. Aramaların 19. gününde Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedenine ulaşıldı. Köye yakın bir dere yatağında bulunan talihsiz kız için sesini yükselten Demet Akalın adeta çığrından çıktı!

19 Gün Sonra Narin'in Cansız Bedeninin Bulunduğunu Öğrenen Demet Akalın Çığrından Çıktı!

11. Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem ve başarılı pasörü Gizem Örge, Mabel Matiz'in konserinde alkış yağmuruna tutuldu. Performanslarıyla herkesin takdirini kazanan ikiliye ilgi çok büyüktü.

Tüm Gözler Onlara Çevrildi: Eda Erdem ve Gizem Örge Mabel Matiz'in Konserine Damga Vurdu

İlginizi çekebilir:

Ateşe Fena Düşenlerde Bugün: Birce Akalay'dan Sevgilisi Hakan Kurtaş'a Romantik Doğum Günü Kutlaması!
On Aylık Kamptan Yeniden Bir 'Melek' Gibi Çıkan Adriana Lima'nın Bir Yıl İçerisindeki Değişimini İnceliyoruz!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!