5 Bin TL'lik Atkıyla Gündeme Gelmişti: AKP'li Birinci'den 'Enflasyon Biraz da Psikolojiktir' Yorumu

5 bin TL değerindeki atkısının eleştirilmesine, 'Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki... Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, 'Bizimkiler' dizisindeki kapıcılarız' sözleriyle yanıt veren Mücahit Birinci, katıldığı bir televizyon programında, ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Ayrıca bakınız👇

5 Bin Liralık Atkısıyla Gündem Olan AKP'li Mücahit Birinci: 'Hay Atkı Kadar Kafanıza Taş Düşsün'

"Bu işlerin reçetesi AK Parti'dir"

Türkiye'nin büyüme rakamlarında OECD'de birinci sırada, dünyada 3. sırada olduğunu, artan rakamların bazı marketlerin 'fahiş fiyat' uygulamasından kaynaklandığını belirterek, 'Enflasyonist baskı var. Şimdi enflasyonist baskıyı reddetmek olmaz. Enflasyon biraz da psikolojik bir hadisedir. Bu iş kararlılıkla, kararlılığın vatandaş tarafından satın alınmasıyla, vatandaşın içselleştirilmesiyle hadise ortaya çıkar. Nasıl yüzde 70'lik enflasyonu tek hanelere indiren AK Partidir, yine bu işlerin reçetesi AK Parti'dir.' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Türkiye’nin İkinci Uzay Görevi: Astronot Tuva Cihangir Atasever Uzaya Gidiyor
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
23.11.2021

Bu adam sosyopat.... .... 🤪😡😠

23.11.2021

peçete olsa dönüp götünü silmeyeceğin insanların "bir şekilde" bir yere gelince gösterdiği şu bilmiş tavırlar, üstten bakışlar sinirimi zıplatıyor. psikoloji de biliyor haspam

23.11.2021

Kendilerine gelince Dünya'nın meşru nimeti oluyor her şey ve hepsinden yararlanma hakkı var, günah işleme özgürlüğü var, Allah affetsin hakkı var, yeni bir şey deniyoruz rahatlığı var ,bize gelince sıranı bekle cennet de sende nimete kavuşursun , porsiyonu küçült, doğalgaz açma az ödersin, israf etme , enflasyon diye bir şey yok o senin kafanda yarattığın bir canavar, tam psikolojik gerçekten.

TÜM YORUMLARI OKU (13)