47 Yaşındaki Ünlü Oyuncu Cameron Diaz, Genç Kalmanın Sırrının Sık Sık Seks Yapmak Olduğunu Söyledi!

2018 yılında oyunculuğu bıraktığını açıklayan Cameron Diaz, bu yüzden uzun süredir göz önünde değil. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan eski oyuncu, beyaz perdeden uzakta nasıl yaşadığını anlatmış ve genç kalmanın sırrını açıklamış. Diaz, 'Düzenli olarak egzersiz yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, bol su içiyorum, çok gülüyorum ve elbette çok seks yapıyorum.' demiş.

Her yer aldığı yapımın hakkını sonuna kadar veren başarılı oyuncu Cameron Diaz'ı elbette ki hepiniz tanıyorsunuzdur.

Ne filmler yaptı, ne damgalar vurdu tarihe! 😍

Fakat kendisi 2018 yılında "Kendine ait hiç özel alanı kalmadığını" söyleyerek oyunculuğu bırakmıştı.

'Bir film yaptığında, sana sahip olmaları için en uygun bahanedir. Aylarca günde 12 saat orada olursun ve başka hiçbir şey için vaktin olmaz.' demişti.

İşte bu yüzden uzun süredir göz önünde olmayan 48 yaşındaki Cameron Diaz, katıldığı bir programda genç kalmasının sırrını açıklamış. Ve epey çarpıcı itiraflarda bulunmuş!

Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle bir döneme damga vuran Cameron Diaz, beyaz perdeden uzak kaldığı dönemi eşi Benji Madden ve çocuğuna vakit ayırarak geçiriyormuş. Ama asıl itiraf cinsel hayatıyla ilgili gelmiş!

"Düzenli olarak egzersiz yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, bol su içiyorum, çok gülüyorum ve elbette çok seks yapıyorum." demiş!

'Seks sayesinde bağışıklık sistemim güçleniyor. Cildimin de güzelleştiğini söyleyebilirim. Düzenli seks sonucunda lekeler ve sarkmalar gibi yaşlılık etkilerinin azaldığı, parlak, sağlıklı ve genç görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz.' diyerek devam etmiş konuşmasına.

Daha önce de birçok ünlü bu tarz itiraflarda bulunmuştu...

Ünlülerin Cinsel Hayatlarına Dair Yaptıkları Aşırı Dürüst İtiraflarını Okurken Şaşırmanız Çok Normal

Ne diyebiliriz ki...

Keşke oyunculuğa geri dönse... 🥲

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
15.07.2021

Bıktım ünlülerin azgınlıklarından

15.07.2021

aslında konuştuğu 10 sözden birisi bile değil ama başlıklar öyle atılıyor çok tıklansın diye yani azgın olanlar içind ebizde varız :)

15.07.2021

Koca ağızlı kurbağa :) Şu hatunun neresi güzel be, sevimli deseniz bir derece. Bu arada genç falan görünmüyor. En son 2010 yapımı Knight and Day da Tom Cruise un yanında nine gibi görünüyordu ki üzerinden 11 sene geçti. Ha doğallığına bir şey diyemem. Ayrıca sex gençleştiriyor olsaydı benim şu an 15 yaşında falan görünmem lazımdı :)

15.07.2021

Bir de teşvik ediyor güzelliğiyle :D cameron diaz kadar güzel olmak isteyen ve genç kalmak isteyen kadın arkadaşlar bir dm uzağınızdayım :DPerformans: Su aygırı performansı. (Bilmeyenler araştırabilir.)

15.07.2021

Ulan yazar yazmaz mesaj geldi... Ama erkekmiş. Kadın gibi mükemmel bir varlık dururken erkeklerle işim mi olur benim. Erkekler mesaj atmayın.

TÜM YORUMLARI OKU (10)