45 Derece Sıcakta Sırtına 3 Adet Kum Torbası Konularak Eğitim Yaptırılan Asker Hastanelik Oldu

Görev nedeniyle Suriye'de olan ve Suriye'den döndükten sonra komutanlarının sırt çantasına 3 kum torbası koyarak 45 derece sıcaklıkta koşturduğu uzman çavuş hastanelik oldu.

Şanlıurfa'da yaşanan olayda, bayılan askerin yardımına koşan silah arkadaşları da yaşananlara tepki gösterdi.

Kaynak: Ensonhaber

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
27.07.2019

eğitimin bi amacı olur bu gördüklerimiz bıktırma politikası ceza ego tatmini

27.07.2019

insafsız mısınız yoksa insanlığınızı mı kaybettiniz? yazık günah ne canları var da bu kadar zorluyorsunuz? acaba bunu yaptırana sen yap desek yapabilecek mi?

27.07.2019

komutan mı yapar...onlarda bu eğitimden geçmişler adam bedelli yapmadığı için normal askerlik budur yani. çok zor şartlara dayanmak. adam suriyede sırtında silah arkadaşı ile kaçması gerekecek diyelim, alışkın olmak zorunda.

27.07.2019

Allah yardımcıları olsun. Görüntü üzücü evet ama düşman üzülmez ve acımaz. Eğitim sert olmalı ki dayanıklılık seviyeleri artsın. Isparta Eğirdirde askerliğini yapmış biri olarak, bu eğitimler her ne kadar sert ve zor olsa da, olması gereken bu. Örneğin; SAT komandolarının eğitim videolarını izleyin daha net anlayacaksınız ya da Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Komutanlığının. Allah askerimizin ayağına taş değdirmesin. (Lafım sırf egosu için askere eziyet edenler için geçerli değil onların Allah belasını versin.)

27.07.2019

Kesinlikle haklısın.

TÜM YORUMLARI OKU (92)