44 Yaşındaki Angelina Jolie'nin Hala İlk Günkü Gibi Nefeslerinizi Kesecek Harper's Bazaar Dergisi İçin Verdiği Pozlar

Hollywood yıldızı Angelina Jolie, yılların eskitemediği bir yüz. Güzelliği, muhteşem oyunculuğu ve yardımseverliğiyle gönlümüzde taht kuruyor.

Harper's Bazaar dergisine verdiği pozlarla da 44 yaşında olmasına rağmen hâlâ nefesimizi kesmeyi başarıyor. Solve Sundsbo’nun çektiği bu fotoğraflarla gündeme bomba gibi düştü kendisi.

Kadınların estetik doktorlarının kapılarına fotoğrafıyla gittiği Angelina Jolie, gördüğünüz gibi gençliğindeki güzelliğinden yine hiçbir şey kaybetmemiş.

Onu uzun zamandır böylesine seksi pozlar verirken görmemiştik. Acaba boşanmanın etkisi mi diye de insan sormadan edemiyor. Brad Pitt'e nispet mi yapıyor dersiniz?

Bazı dedikodulara göre de Brad Pitt'i protesto etmek için bu çıplak pozları vermiş. :)

Öyle ya da böyle Angelina Jolie küllerinden yeniden doğuyor gibi.

Ve biz bu doğuşu çok sevdik.

Buralar alev alev anlayacağınız.🔥 Siz fotoğrafları nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

Kaynak: Harper's BAZAAR

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
07.11.2019

Benim anlamadigim guzellik allah vergisi bir seydir. Kisinin elinde olan veya ne bileyim calisarak edinebilecegi bir sey degil. En fazla spor yapar fit bir vucuda sahip olursunuz ya da paraniz varsa estetiklerle guzellesirsiniz. Yani guzel/yakisikli olmak bir basari degildir. Nasil oluyor da yuz yillardir guzellik hep basaridan daha kiymetli oluyor? Cok enteresan bir durum bu. Aslinda sadece guzel oldugu icin kiymet goren insanlarin buna uzulmesi gerekir bence. Bu kadin icin konusmuyorum genel yani. Ne insanlar var ne cigirlar aciyorlar basarilariyla da bunlarin binde biri kadar esameleri okunmuyor. Bu konu bana hep cok ilginc gelmistir...

08.11.2019

Bana da ilginç geliyor. Bir ruha gerçek anlamda gecemedik yüzlerce yıldır

07.11.2019

Bana kalirsa zaten bu kadin dunyanin net en guzel kadini...

08.11.2019

ucret almaksızın kendısının reklamını yapan senın gıbı enayiler oldugundan sponsor,tanıtıma da cok harcamıyo, oyle ıste cnm

07.11.2019

Tamam ben de bir Brad Pitt degilim ama hic begenmiyorum böyle zayif kadinlari. Kadin dedigin kivrimli olacak görüsündeyim. "O da sana bayiliyordu" yorumlarinizi kendinize saklayin.

07.11.2019

sen de bu yorumu kendine saklayabilirdin mesela.

TÜM YORUMLARI OKU (51)