400 TL'ye Saatte 60 Kilometre Hızla Giden Araç Yapan Genç

Ali Demircioğlu isimli genç kendi aracını kendisi yaptı. 400 TL gibi bir masrafla(birkaç malzemesi motosikletten çıkarılma) ortaya kendi imkanlarıyla bir araç çıkartan genç aracını nasıl yaptığını anlatıyor.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
20.01.2018

valla bu iş taktir edilmelidir yaşıtları karı kız peşinde koşup cafelerden çıkmazken çocuk kendi çabalrıyla gayet güzel bir şey yapmış bu yeteneğinin ve azmini inşallah ilerki eğitim hayatında da değerlendirir

Pasif Kullanıcı
20.01.2018

helal olsun çocuk be sana .işte mühendislik budur.yoktan bir şeyi yaratmak.Bizdeki bazı sözde mühendisler gibi olmuş bir şeyi yapmak değil.

21.01.2018

Ne yani bu 4 tekerli acaip şey hiç var olmamış ve ilk defa yapılmış bir şey mi ? Nerde yaşıyorsun sen ? Ay da falan mı ?? Bu yaşında bu kadar engiiiiiin bilgi sahibi olman takdire layık...Aferin. Otur....0..!

20.01.2018

Beğenmemiş olabilirsiniz de fizibilite raporu çıkarıp üstün bilgilerinizde ki eleştirileriniz çok saçma olmuyor mu? Eleştirenlerinde çoğunun yaptığı en büyük buluş muhtemelen çim adam projesidir yani. Takdir edin ki böyle şeylere ilgi artsın bugün bunu yapabiliyorsa ileride daha iyilerini de yapabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (19)