40 Yıl Avrupa'da Yaşamış Adamın Derin Tarih Bilgisi ve Atatürk Hakkında Söylediklerini Dinledikçe Sinirleriniz Tepenize Çıkacak

Sade Vatandaş isimli YouTube kanalının muhabiri Mehmet, mikrofonu sokaktaki vatandaşlara uzattı. Mehmet'in mikrofonuna ise 40 yıl Avrupa'da yaşamış bir adam konuştu.

Erdoğan mı Meral Akşener mi? sorusu ile mikrofona takılan adam derin tarih bilgisi ile şaşırttı.

Soruya cevabı ise Erdoğan oldu. Cevabının ardından ise ilk sözleri 'bu ülkenin gelmiş geçmiş en güzel cumhurbaşkanı' oldu.

Paradan 6 sıfırın atılmasından, gümrükte Alman polisinin pasaportu yüze fırlatmasına birçok konuda konuşan adam, daha sonra ise ekonomik olarak doğum sancısında olduğumuzu ve 2023'ü beklediğimizi söyledi.

Lozan'ın %80'ini okuduğunu söyleyen adam 2023'ü beklediğimizi ve Musul ile Kerkük'ün durumunun değişeceğini iddia etti.

'Ayvalıkta yerimiz var bizim, 1 km sonra Yunanlar diyor ki şuraya kadar yüzebilirsin. Orada peşkeş olduğunun farkında değil misiniz? Birileri gelmiş, sus, sana devlet vadediyoruz diyerek yapmamış mı bunu?'

Erbakan'ın başbakanlık döneminde girilmeyen arşivlere girdiğini söyleyen adam, Mustafa Kemal'in niyetinin vali olmak olduğunu söyledi.

İşte o sokak röportajı:

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
03.09.2020

ya bunlar avrupalarda geziyor yiyor içiyor. ben okumak, müze gezmek, doğayı gezmek, hayatımı yaşamak istiyorum beni almıyorlar bunu alıyorlar ya. buna ekmek veriyorlar! bunu zenginleştiriyorlar bunu!!!

03.09.2020

yani kıskanıyorum diyorsun ? mankurta bak ya :D Hem üstünlük taslıyor "bu kim ki buna ekmek veriyorlar", hem de Atatürkle, tarihle alakalı konuda... sıfatına tükürdüğümün pişkin mankurtu.

03.09.2020

30 saniyeden sonra izlemeye tahamül edemedim. Oluk oluk cehalet, bilgisizlik aktığı çok belli ama asıl olay amcamın 40 senelik Euro Birikimlerinin nereden nereye gelmesi. Gurbetçilerin bir çoğuna bu ülke yansa umurlarında değil. Nefret etseler bile seçilsin diye dua ederler.

Pasif Kullanıcı
03.09.2020

şunu sonuna kadar izleyebilen evliyadır. tarikat kursun müridi olayım.

03.09.2020

Ben de onu yazacaktım 30 sn dayanabildim.

TÜM YORUMLARI OKU (42)