40 Yaşındaki Evli Adama Kaçan Genç Kızı Canlı Yayında Bağırarak Azarlayan Esra Erol'a Tepkiler Yükseldi

40 yaşındaki evli Kadir Akkoyun'a kaçan ve canlı yayında çatı katında olduğu öğrenilen Elif Yıldırım, dün Esra Erol stüdyosuna geldi. Yüzünü göstermek istemeyen Elif'le konuşmak isteyen Esra Erol'un canlı yayında Elif'i azarlaması tepki çekti.

Esra Erol'un programına katılan Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kardeşi Elif Yıldırım'ın, 17 Ocak tarihinde 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçtığını söylemişti.

Elif'i kaçırdığı iddia edilen Kadir Akkoyun'un eşi Ümit Hanım canlı yayında eşini görünce telefonla bağlanmıştı. "Böyle bir şey mümkün değil. Ben şu an eşimin yanındayım" demişti. Çaresiz kadın daha sonra Elif'in çatı katında olduğunu öğrenmişti.

Eşinin ihanetini canlı yayında öğrenen Kadir'in karısı 'Elif bizim çatı katındaymış. Şimdi öğrendim bu olayları. Çatı katında buldum Elif'i' demişti. Ümit Hanım telefonu Elif'e uzattığında ' Beni kaçırmadı. Ben kendi isteğimle evden ayrıldım. Ben mutluyum' demişti.

Her şey ortaya çıktıktan sonra stüdyoya gelen Elif, yüzünün gösterilmesini istememişti ve ardından da sinir krizi geçirmişti.

Bu sırada öfkelenen Elif'e Esra Erol, bağırarak tepkisini göstermişti. Çılgına dönen Esra Erol'un viral olan o anlarını buradan izleyebilirsiniz;

Esra Erol, 'Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster. Yanlışların arkasında durmak için bu tepkileri vermeyin. Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?' ifadelerini kullanmıştı.

Birçok insan Esra Erol'un bu tavrını ve sözlerini alkışlarken diğer yandan da yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki genç bir kızı canlı yayında bu şekilde rencide ettiği için Esra Erol'a tepki gösterildi.

Sizce Esra Erol'un genç bir kızı azarlaması doğru muydu? Bu eleştirilere katılıyor musunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Müge Anlı'da 19 Yaşındaki Fahriye'yle Evlenen 42 Yaşındaki Adamla İlgili Gelen İğrenç İhbarlar ve Yaşananlar
31 Yaşındaki Emlakçı Tarafından Dolandırılan 60 Yaşındaki Hatice Çakır'ın Müge Anlı'daki İnanılmaz İddiaları
Son Günlerde Müge Anlı, Esra Erol ve Fulya Öztürk'ün Programlarında Yaşanan İlginç Ama Gerçek Bazı Olaylar

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
28.01.2022

Ya bırakın Allah aşkına..şimdi günah keçisi esra erol mu oldu? İki çocuklu evli,babası yaşındaki adama kaçıp,adamın karısını şeker komasına sokan,çocuklarını gözü yaşlı bırakan bu şımarık kız,bu yaptıklarından utanmıyor da,kameralar onu çekince mi utanıyor.Bütün bu nasihatları hak ediyor.hemde sert bir dille.yoksa aklı başına gelmez bunların.tıpış tıpış ailesiyle döndü..bırakın burunları sürtsün,yaptıkları hataların bedelini ödesinler.esra erol orada sadece kıza yüklenmedi ayrıca,ailelere,ve küçük yaştaki kız avcılarına da yüklendi.kızın orada gösterdiği şımarıklığa kızdı.ve sonuna kadar hak etti bence.çokta iyi oldu.söylediği hiç bir cümle yanlış değildi.bıktık artık şu yaştaki kızların koca koca evli adamlara kaçmasından.akıllarını başlarına alsınlar.rahat götlerine batıyor.

28.01.2022

profesör müsün sen her şeyin doğrusunu sen mi biliyosun

18 yaşındaki kız kuma olmayı kendine layık görüyor rezil olmayı zaten göze alıyor da ekranda görününce mi sıkıntı oluyor onu anlamadım.

Sanane? Utanır utanmaz. Kız daha 18 yaşında kanmış işte. Esra Erol suçlu burada. Kızı alır kenarda konuşur. Kız yüzünü göstermek istemiyor. Ama kameralar onu hala çekmeye devam ediyor. Ve o kızın ahlakı seni hiç ilgilendirmiyor. Kız bir adama kandı diye o Esra Erol kızı tüm Türkiye'nin önünde azarlayamaz.

28.01.2022

iyi yapmış iyice rezil olsunlar ki bir daha yapamasınlar. Afişlerini bastırıp sokak sokak dağıtmak lazım aslında

28.01.2022

abi siz manyak mısınız!!!!

TÜM YORUMLARI OKU (175)