40 Milyon TL'ye Ev Aldığı İddia Edilen Hadise ve Reza Zarrab İle İlgili Ortaya Şok Edici İddialar Atıldı!

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise'nin, evlilik öncesi adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile anılmıştı. 

Bircan Bali, Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra 40 milyon TL'ye ev aldığı konuşulan Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili ortaya şok edici iddialar attı...

Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanmıştı; biliyorsunuz.

Hadise'nin adı, Mehmet Dinçerler'den önce Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile anılmış; ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılmasının nedeni olarak da bu yaşananlardan sonra Ebru Gündeş'in Hadise'yi istememesi gösterilmişti.

Şu günlerde 40 milyon TL'ye ev aldığı söylenen Hadise ile ilgili konuşan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Arto ve Bircan Bali, ortaya attıkları iddialarla herkesi şaşırttı.

Arto, "40 milyon TL'yi nereden bulmuş? Ya Rıza ile görüşüyor kulağıma geliyor" iddiasında bulunurken; Bircan Bali ise yepyeni bir iddia ortaya attı.

Hadise ve Reza Zarrab'ı kasteden Bali, "El ele fotoğrafını gören biri var ama bize vermiyor fotoğrafı" diyerek yepyeni bir iddiada bulundu.

"Hadise çok zıplarsa zıp zıp mahkemedir filan ben ne yapar ne eder o kadının şartını yaparım, gider o fotoğrafı alırım. Gerekirse o görüntüyü de yayınlarım." sözleriyle herkesi şaşırttı.

Bakalım Hadise'den bu sözlere yanıt gelecek mi, hep birlikte bekleyip göreceğiz...

Mehmet Dinçeler'den Boşandıktan Sonra Taşınma Kararı Alan Hadise'nin Yeni Evinin Değeri Dudak Uçuklattı
Hadise ve Mehmet Dinçerler'in Boşanmasının Ardından Ortaya Atılan İddia Ortalığı Karıştırdı!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
10.11.2022

Abi bu kafayı anlamıyorum ya yaptıysa yaptı sana ne, ne kadar üstüne düştün bu konunun bu kadar, ebru gündeş ile evli olan Hadise miydi, sen çok mu düzgün bir hayat yaşadın, yaşadıysan da seni ilgilendirmez gerçi nedir bu ya midem bulanıyor artık şu kadından

11.11.2022

Ay Bircan kendini keşke bir de benim gözümden görsen.O kadar itici sevimsiz yapmacıksın ki senden hiç hoşlanmıyorum. Başarılı insanları çekemiyorsun

11.11.2022

Bircan bu dedikodu tutmadı işte canım hadi ikile

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ