4 Yıl Hapis İstendi! İlker Başbuğ'a 'FETÖ'nün Siyasi Ayağı' Davası

'FETÖ'nün siyasi ayağı yok dersek inkar olur' diyerek 2009'da Meclis'ten geçen yasayı işaret eden eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkında, 'kamu görevlisine hakaret' suçlamasıyla dava açıldı.

Ne olmuştu?

Başbuğ, Ocak 2020'de Haber Global konuk olduğu programda, 26 Haziran 2009'da Meclis'ten geçirilen torba yasadaki 'asker kişilerin özel yetkili mahkemelerde yargılanması'na ilişkin maddeyi hatırlatmıştı.

6 AKP'li Vekilin Suç Duyurusunda Bulunduğu İlker Başbuğ 'Şüpheli' Sıfatıyla İfade Verdi

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Hülya Koçyiğit'in Damadı Ender Erkoçlar'ın Sahibi Olduğu Alkoçlar Otelcilik A.Ş Hakkında İflas Kararı Çıktı
YORUMLAR
17.09.2021

Ee yalan mı? Abi biz kör müyüz sağır mıyız amk beraber yürüdünüz bu yollarda. Bu adama kumpas kurup PKK'lı teröristlerin gizli tanıklıklarıyla yargıladınız. Bak yine iki cümle kurayım dedim ülkeden tiksindim.

17.09.2021

Ya hiç mi akıllanmaz insan, hiç mi ALLAH tan korkmaz ben hesaba cekileceğim demez, hiç mi UTANMAZ... 4,5 milyar yıllık dünyada nasıl bir döneme denk geldik arkadaş? Fetö fetö fetö diyip duruyorlar, askeriyenin kalbine kozmik odaya fetöyü sokan Bülent Arınç dışarda , İlker Başbuğ içeriye girecek. ALLAH insanı bu kadar nankör , hain yaratmadı kardeşim? Ne içip ne yiyorsunuz amacınız ne kime niye hizmet ediyorsunuz kafayı yememek elde değil

17.09.2021

Peki bu kanun teklifini meclisete apar topar geçiren o zaman ki milletvekillerinin ifşa edilerek toplum önünde linç edilmeleri gerekmez mi? Bu ülkede nefes almaları haram edilmeleri lazım bunların...

TÜM YORUMLARI OKU (7)