4 Yaşındaki Zihinsel Engelli Oğlunu Emzirmeye Devam Ettiği İçin "Pedofil" Damgası Yiyen Anne

Galler'de yaşayan Yakaly Di Roma isimli kadına pek çok insan, 4 yaşındaki zihinsel engelli oğlu Hans'ı emzirirken çekilen fotoğrafları yüzünden 'pedofil' tarzı yorumlarda bulunmuş. Halbuki minik Hans, bu yöntemle rahatlıyor ve kendini güvende hissediyormuş. Detaylar ve daha fazlasını TheSun kaynaklı içeriğimizde bulabilirsiniz.

Yakaly Di Roma, 31 yaşında iki çocuk annesi bir kadın. Büyük oğlu olan Hans dört yaşında ve zihinsel engelli. Yakaly'nin emzirmesi ise onu rahatlatıyor.

Galler'de yaşayan Yakaly, 4 yaşındaki minik oğlu Hans'ı ve yeni doğan bebeği River'ı emzirirken çektirdiği portreleri ile emzirmeyi normalleştirmeye çalışmak istemiş.

Oğlunu emzirirken çekilen fotoğraflarını ise sosyal medya hesabından paylaşıyor.

'Emzirmek benim için çok özel. Çocuklarımla aramda kırılamaz bir bağ oluşturuyor' diyen anne, zihinsel engelli oğlu 4 yaşındaki Hans'ı ve yeni doğan bebeği River'ı emziriyor ve çektiği yüzlerce güzel fotoğrafı Instagram hesabından paylaşıyor.

Fakat insanlar Yakaly'nin dört yaşında olan çocuğunu emziriyor olmasına tepki gösteriyor, fotoğraflarına "iğrenç" ve "pedofili" tarzı yorumlar yapıyorlar.

Tüm bu yorumlara rağmen Yakaly, emzirmenin çok doğal olduğunu söylüyor. Yakaly, yaptığı paylaşımlarla bunu normalleştirmeyi görevi haline getirmiş.

'Dünyadaki en doğal şey bu; insanlar emzirmeyi normalleştirmeli hatta kutlamalılar.'

"Pedofil" gibi yorumların yanı sıra pek çok insan Yakaly'nin fotoğraflarının çocuk pornosu olduğunu ve onları rahatsız ettiğini söylemiş.

"Bunu yapmak kolay değil hatta çoğu zaman beni zorluyor. Bazen canım acıyabiliyor ama sonucu gördüğüm zaman tüm bu fedakarlığa değiyor."

4 yaşındaki minik Hans, emzirildiği zaman rahatlıyor ve kendini güvende hissediyormuş. 'Güvende olduğunu ve sevildiğini hissetmek için bana bakıyor ve hala onu emzirebiliyor olmak beni mutlu ediyor'diyen anne Yakaly, Hans ve River kendini hazır hissedene kadar onları emzirmeye devam edeceğini de söylüyor.

"Onları emzirdiğimiz zaman bizim özel zamanımız. Benden başka kimsenin onlarla paylaşamayacağı bir şey. Bu yüzden böyle anlar fotoğraflanmaya değer."

Yakaly, oğlunu emzirirken çektiği fotoğrafları kurguluyor, farklı yerler ve anlar seçiyor. Bunun amacı emzirmenin ne kadar doğal ve hayatın içinden bir parça olduğunu göstermek.

Eşi Christian O'Reilly ise Yakaly'i emzirme konusunda son derece destekliyor.

Yakaly ve eşi, insanların yaptığı kötü yorumları görünce ve "pedofil" damgası yiyince çok şaşırmışlar.

İnsanlar, 4 yaşına gelen Hans'ın emzirilmek için çok büyük olduğunu ve bunun iğrenç göründüğünü söylemişler. Aynı zamanda Yakaly'nin ve fotoğrafları çeken eşinin de pedofili olduğunu iddia etmişler. Fakat tüm bu negatif yorumların yanı sıra, Yakaly'i ve ailesini çok seven, yaptıklarını destekleyen bir sürü insan da var.

"Çocuklarım için en iyisini yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. Portrelerimi emzirmenin ne kadar doğal olduğunu göstermek için paylaşıyorum. Zaten çok doğal olan bir şeyi normalleştirmek için."

Portreleri için bir Disney karakteri kılığına bile giren Yakaly: 'Tüm emziren anneleri, aynısını yapmak için teşvik etmeye çalışıyorum. Hazır yapabiliyorken siz de bu anları fotoğraflayın ve çocuğunuzu beslediğiniz her anın tadını çıkarın'diyor.

"Ayrıca fotoğraflarla, emzirmenin çocuk için ne kadar yararlı olduğunu anlatmaya da çalışıyorum. İnsanlar, göğüsleri bebeklerin besin kaynağı olarak görmeli, bir satış objesi olarak değil."

Doğduğu günden beri Hans'ı emzirmeye devam eden Yakaly, merak edenler için Hans'ın normal beslendiğini de söylüyor. Yani Hans, bu yolu sadece rahatlamak ve güvende hissetmek için kullanıyor.

Popüler İçerikler

Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
YORUMLAR
20.02.2019

Herşeyin yalan. Madem özel zamanlarınız niye fotoğraflayıp yayınlıyorsun. Çocuğu da istismar ediyorsun.. Rahatlıyormuş... kaç yaşına kadar rahatlatacaksın..Çocuğun 30 yaşına geldiğinde de emzirecekmisin.

20.02.2019

Emzirme konusuna bir şey diyemem. Sonuçta yavrucağın bir sorunu var. Ancak emzirme işini şov halinde "krizi fırsata çevirmek" gibi bir durum var ortada. Yanlış anlaşılmasın bazı krizler fırsata dönebilir kabul fakat bu işi aile veya başkasının muhtaçlığı üzerinden yapmak doğru değil.

20.02.2019

ben anne sütünü üç buçuk yaşında bırakmışım başka çocukların da 3 4 yaşına kadar devam ettiğini duymuştum. bu normal bence ama burada sıkıntı başka... neden insanlar like almak ünlü olmak için çoluk çocuklarının resimlerini paylaşıyor anlam veremiyorum..

TÜM YORUMLARI OKU (29)