4 Mayıs Süper Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar: 4 Mayıs Süper Loto Sonuç Sorgulama Sayfası

Milli Piyango tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişi gündem oldu. Haftanın ikinci oyunu 4 Mayıs Perşembe akşamı düzenlenen çekilişi bu akşam da yoğun ilgi gördü. Noter ve Milli Piyango yetkilileri eşliğinde 21:30'da canlı yayında düzenlenen Süper Loto çekilişine dair tüm detaylar araştırılıyor. Süper Loto çekilişine ilişkin detayları sizler için düzenledik. Peki 4 Mayıs Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Mayıs Süper Loto'da kazandıran numaralar neler oldu? İşte 4 Mayıs Süper Loto sonuç sorgulama sayfası...

4 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı?

Salı, Perşembe ve Pazar akşamları olmak üzere haftanın üç günü düzenlen Milli Piyango yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi 21:30'da canlı yayında çekildi. 6 bilenin büyük ikramiyeyi elde etme şansı yakaladığı şans oyunu Süper Loto sonuçları, Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden paylaşıldı. 4 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları için haberimiz üzerinde yer alan ekranı inceleyebilirsiniz.

4 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı!

4 Mayıs Süper Loto'da kazandıran numaralar; 9, 30, 46, 47, 51, 57 oldu. 6 bilen çıkmayan çekilişte 17.983.625,73  TL büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devretti. 

4 MAYIS SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA SAYFASI

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı