Yarın Okullar Tatil mi? 4 Mart Cuma Okullar Tatil mi Edildi? Hangi İllerde Okullara Kar Tatili Verildi?

Kar yağışları ülke gündeminde üst sıralarda yerini aldı. Yoğun kar yağışlarının görüldüğü illerde vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Türkiye genelinde etkili olan kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle 3 Mart'ta bazı illerimizin valiliklerinden peş peşe eğitim-öğretime ara verildiğine dair açıklamalar gelmişti. Öğrencilerin ve velilerin gözü yine valiliklerden gelecek açıklamalarda. Uzmanlara göre, yurdun iç kesimlerini etkisi altına alan kar yağışının önümüzdeki hafta da sürmesi bekleniyor.  Peki 4 Mart Cuma günü için valiliği eğitim-öğretime ara verilecek mi? Kar tatili sürdürülecek mi? Ankara, Denizli, Çankırı, Burdur, Konya, Kütahya ve Muğla'da eğitim devam ediyor mu? Detaylar haberimizde...

Etkili soğuklar nedeniyle don olaylarının yaşandığı Ankara, Denizli, Konya ve Muğla'da öğrencilerin ve velilerin gözleri valiliklerden gelecek açıklamada. Olumsuz hava şartları nedeniyle Ankara, Denizli, Konya ve Muğla valilikleri eğitim-öğretime ara verecek mi? Kar tatili kararı verilecek mi?

Ankara'da Okullar Tatil mi?

Ankara Valiliği'nden konuya ilişkin resmî bir açıklama henüz gelmedi.

Denizli'de Okullar Tatil mi?

3 Mart'ta tatil olan Denizli Valiliği'nden 4 Mart'ta okulların tatil edileceğine ilişkin resmî bir açıklama henüz gelmedi.

Muğla'da Okullar Tatil mi?

3 Mart'ta Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime ara verilmişti. Ancak Muğla Valiliği'nden 4 Mart'ta okulların tatil edileceğine ilişkin resmî bir açıklama henüz gelmedi.

Konya'da Okullar Tatil mi?

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Akşehir, Beyşehir, Çeltik, Doğanhisar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Seydişehir, Tuzlukçu ve Yunak ilçelerinde kar yağışının yoğun devam etmesi ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek için eğitim öğretime ara verilmişti. Ancak Konya Valiliği'nden 4 Mart'ta okulların tatil edileceğine ilişkin resmî bir açıklama henüz gelmedi.

Burdur'da Okullar Tatil mi?

Burdur'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun Vali Ali Arslantaş başkanlığında olağanüstü toplandığı belirtildi.

Kent genelinde yoğun kar yağışı görülmesi nedeniyle buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamlar gibi oluşması muhtemel risklerden dolayı bugün Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel anaokullarında, özel eğitim okullarında, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verilmesine karar verildiği bildirildi.

Kütahya'da Okullar Tatil mi?

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde yoğun kar yağışı ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma riski nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma riski nedeniyle Dumlupınar ilçemizde 3 Mart Perşembe günü eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Çankırı'da Okullar Tatil mi?

Çankırı’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Orta, Şabanözü, Kurşunlu, Bayramören ve Çerkeş ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Çankırı’da kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı sebebiyle Orta, Şabanözü, Kurşunlu, Bayramören ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu. Çerkeş ilçesinde ise taşımalı eğitime ara verildi.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı