4 Kasım Cuma Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağacak mı?

Haftanın son iş gününde plan yapmak isteyen vatandaşlar ilk olarak hava durumunu kontrol ediyor. Son zamanlarda soğuyan havalarla birlikte kış yüzünü göstermeye başladı. Peki bugün hava nasıl olacak? Bugün yağmur yağacak mı? İşte 4 Kasım Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

Bugün (4 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop ve Ardahan çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Ardahan'ın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 5-8 derece, diğer yerlerde 2-4 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

4 Kasım Cuma Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığı 19 derece, en düşük ise 5 derece olması bekleniyor. Ankara havanın akşam saatlerine kadar az bulutlu sonrasında ise çok bulutlu olması bekleniyor.

4 Kasım Cuma İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 20 derece, en düşük ise 12 derece olması bekleniyor. Havanın ise sabahın ilk saatlerinde sisli ve puslu, sonrasında gün boyu az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

4 Kasım Cuma İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 27, en düşük ise 14 derece olması bekleniyor. Havanın ise akşam saatlerine kadar güneşli akşam saatlerinde az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!