4 Haziran'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Oyuncu Aygün Aydın, sosyetenin yakışıklısı Hakan Sabancı ile kısa zamanlı flört ya da ilişki dönemi geçirmişti. Magazine damga vuran olay sonrası Aydın, Hakan Sabancı'nın kâbusu olmuştu adeta.

Ortalık Karışıyor: Aygün Aydın'dan Hande Erçel ve Hakan Sabancı'ya Yönelik Sansasyon Yaratacak Paylaşımlar!

Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan Berfu Yenenler yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturdu. Eser Yenenler ve evliliklerinde yaşadıkları problemler hakkında konuşan isme Avşar'ın verdiği yanıtlar ayrı olay oldu!

'Ünlü Olma Evliliği Hiç Düşünmüyordum' Diye Direten Berfu Yenenler'e Hülya Avşar'dan İmalı Laflar

Son zamanlarda geçirdiği burun ameliayatlarıyla gündeme gelen Murat Dalkılıç boyu hakkında yapılan goygoya daha fazla dayanamayıp boyunu değiştirtti!

Bitmek Bilmeyen Boy Goygoyu Canına Tak Etti: 1.71’lik Murat Dalkılıç’tan 11 Cm’lik Hamle!

Türkiye'nin en sevilen rap şarkıcılarından biri olan Sagopa Kajmer dün annesini kaybetmişti. Birçok kişi ünlü rapçiye baş sağlığı dilerken Sagopa Kajmer'in eski eşi Kolera'nın söyledikleri ağızları açık bıraktı.

Önce Çıkıştı Sonra Sildi: Kolera'dan Annesini Kaybeden Sagopa Kajmer'e Ağza Alınmayacak Sözler!

Geçtiğimiz akşam düzenlenen ve ünlüler geçidine dönüşen Elle Style Awards kırmızı halısından, kıyafetlere gündemi sallayan pek çok olaya ev sahipliği yaptı. Geceye katılan ünlü çiftlerimizden, tarzlarıyla öne çıkan isimlere her detay ayrı olay olurken, Defne Kayalar'ın halleri çok konuşuldu!

Elle Style Awards'da Kırmızı Olsun Üç Kuruş Fazla Olsun Diyen Defne Kayalar'ın Meraklı Hallerine Olay Benzetme

Yaz sezonunu erkenden açan ve Kerem Bürsin'le verdiği pozla gündeme bomba gibi düşen Hadise'nin aşk kriterleri ve 'maddi güç' hakkındaki sözleri çok eleştirildi.

Aşk Kaç Beden Giyiyordu? Hadise'nin Arşa Çıkmış Kriterleri ve 'Erkeğin Maddi Gücü Önemli' Sözleri Tepki Çekti

ELLE Style Awards 2024 ödül törenine katılan Demet Özdemir ışıl ışıl mor elbisesiyle gecenin en beğenilen kadınlarından oldu şüphesiz. Törende "arşivden giyinme" akımına uyan ünlü oyuncu, dünyaca ünlü bir ismin giydiği elbisenin aynısıyla göz kamaştırdı.

Ödül Töreninde Arşivden Giyinme Modasına Uyan Demet Özdemir Dünya Yıldızıyla Aynı Elbiseyi Giydi

Saçları, yürüyüşü ve kombinleriyle sık sık eleştirilen Tuba Büyüküstün'ün son davet kombini yine dillere düştü. Korku filmi karakterlerine benzetilen ünlü oyuncunun kombini yorum yağmuruna tutuldu.

Tuba Büyüküstün'ün Korku Filmlerinden Hallice Davet Kombini "Her Seferinde Daha Kötüsünü Giyiyor" Dedirtti

Yasemin Kay Allen ve eski FBI ajanı Amerikalı Aynasız'ın hızlı yükselen aşkı geçtiğimiz günlerde aniden son bulmuştu. Ayrılık sonrası ilk defa konuşan güzel oyuncunun gerginliği gözlerden kaçmadı...

Kötü mü Bitti? Eski FBI Ajanı Sevgilisi Amerikalı Aynasız’dan Ayrılan Yasemin Allen’in Gerginliği Göze Battı

Elle Style Awards gecesinde kombiniyle dikkat çeken isimlerden biri olan Hazar Ergüçlü diğer ödül kombinleri gibi eleştiri yağmuruna tutuldu. Tepkileri durduracak yorum ise Seda Sayan'dan geldi!

Yılın Stil Sahibi Kadın Oyuncusu Seçilen Hazar Ergüçlü'nün Kombini Topa Tutuldu: İmdadına Seda Sayan Koştu!

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"