4 Çocuk Annesi Duygu, Kendini Astı

Gaziantep'te eşi ile boşanma aşamasında olan 4 çocuk annesi Duygu Y. (27), kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi.

Olay, dün gece saatlerinde 8 Şubat Mahallesi'nde meydana geldi. Duygu Y., iddiaya göre 6 ay önce madde bağımlısı olduğu öne sürülen eşi ile tartıştıktan sonra babasının evine yerleşti. Duygu Y., gece saatlerinde yalnız olduğu odada kendisini iple tavana astı. Odaya giren yakınları Duygu Y.'yi asılı hareektsiz halde görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Duygu Y.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kuru morgundaki otopsisinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Popüler İçerikler

Akıllara Sahte Din Adamları Geldi: Kızıl Goncalar'daki Fetva Sahnesi Gündem Oldu!
Kayseri’de Sağlık Devrimi! Kayseri’de Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doktor Kalmadı
Ölen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesinde Yüz Gizleme Çabaları Dikkat Çekti
YORUMLAR

Çok şahit oldum bu olaylara. Çaresiz insan her yerde çaresiz, ailesinin evine bile ait hissedemiyorlar. Annesinin babasının vicdanına kalıyorlar . Kocandır , sen yanlış anlamışsındır. Sonra o 4 çocuk nereye sığacak ? Meslek desen erkenden evlendikleri için o da yok . Çalışsa namussuzluk yapar diyen mi dersiniz, çalışmasa babasına annesine yük oluyor diyen mi ? Sonuç olarak her gün gördüğümüz çaresizliktir bu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ