4 Çocuğu ve 2 Eşi Olan Pakistanlı Mustafa'ya Kaçan 18 Yaşındaki Melek'in Gündeme Damga Vuran Açıklamaları

Fox TV'de yayınlanan Fulya Öztürk'ün sunduğu "Fulya ile Umudun Olsun" programına Şahinoğlu çifti 18 yaşındaki kızları Melek'i bulmak için geçtiğimiz günlerde katılmıştı.

Aile, İstanbul'da bir döviz bürosu sahibi Pakistan uyruklu Mustafa isimli kişinin yanında işe başladıktan sonra 17 Eylül günü evi terk ettiğini söyledi ve Mustafa'nın kızlarını kaçırdığını iddia etti.

Bu iddiaların ardından da Melek'in 4 çocuk babası ve 2 eşi olan Mustafa'yla birlikte olduğu ortaya çıktı. Kısa sürede bulunan Melek de ailesiyle yüzleşmek için canlı yayına katıldı. Yanında Mustafa da vardı.

Mustafa ile aşk yaşayan Melek, hayatından memnun olduğunu, Mustafa'dan vazgeçmeyeceğini ve eşinden de rıza aldığını söyleyerek stüdyodakileri şoke etti. İkisi de birbirlerine aşık olduklarını belirtti.

Melek'in ifadeleri şöyleydi: 'İyiyim, zorla kimsenin yanında değilim. Sadece ailemin rızasını almak için geldim. Onlar istemiyorsa da tamam. Ben Mustafa'dan vazgeçmeyeceğim. Ailem istemiyorsa elimden bir şey gelmiyor. Ben Mustafa'yı bu şekilde kabul ediyorum. Onun hanımı da bu şekilde kabul ediyor. Pakistan böyle bir ülke. Onun hanımı da evlenirken bu şekilde evlendi. Orada 4 tane hanım normal. Ben Mustafa'nın beni ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum. Benim üzerime birini getirmez. Ben hanımıyla kendim görüştüm ve rızasını aldım'

Fulya Öztürk'ün "Adam 3 gün ona gidip 4 gün seninle mi olacak? Bunu kabul ediyor musun?" sorusuna da "Evet kabul ediyorum" cevabını verdi.

Bugün de Pakistanlı Mustafa'nın Pakistan'da arandığı ve Türkiye'de de insan kaçakçılığı yaptığı iddia edildi.

Bu arada Melek, ailesi yerine Mustafa'yı tercih etti.

Detayları buradan izleyebilirsiniz;

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
24.09.2021

Bir de başörtüsü takmış güya ahlaklı olacaklar. Ona buna ahlak satanların haline bak...

bu zaten islama göre ahlaklı bir davranış

24.09.2021

ya abi tipte hayır yok ya !!!!

24.09.2021

Diziler ahlakımızı bozuyor. RTÜK bir şeyler yap !!!1!!

24.09.2021

Niye birsey yapsin ki? Su anda rtük dindar kesimin elinde degil mi? Onlar icin cok normal, kuranda yaziyor deyip dinle degil demokrasi ile yönetilen bir ülkede olduklarini unutmayi kendilerine daha uygun görürler. Türkiye hapi yuttu! Hocalarla, hacilarla, tarikatcilarla, cocuk tecavüzcülerle, cini cikaracagim deyip cahil kadinlari s*ken cinci hocalarla, orta dogunun cahil kesimini Türkiye'nin her bölgesine entegre edip tersine devrimi baslatacaklar.

TÜM YORUMLARI OKU (20)