4 Aralık 2023 Pazartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 4 Aralık Pazartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Geçtiğim ay Gazze’de yaşandığı ortaya çıkan olay duyan herkesin kanını dondurdu. İsrail askerlerinin zoruyla çalıştıkları hastaneyi bırakmak zorunda kalan sağlık personelleri, oksijen cihazına bağlı olan bebekleri İsraillilerin sözüne inanarak yalnız bıraktı. Bir süre sonra oksijensiz kalan bebeklerin çürümüş cesetleri bulundu…

Gazze’de İnsanlık Dramı: Hastanede Bebek Cesetleri Bulundu, Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı

Dilan Polat'ın yaktığı 'Şampiyonlar Ligi' masasında oturan Eylül Öztürk, bu sefer de şirketlerine kayyım atandığını sosyal medyadan öğrendi.

Şirketlerine Kayyım Atanan Eylül Öztürk Sitem Etti: "Neyle Suçlandığımı Bile Bilmiyorum!"

İçerik üreticisi ve müzisyen Murat Övüç, sosyal medya hesabından mevlüt için yüksek miktarda para isteyen hocaya tepki gösterdiği bir video paylaştı.

Murat Övüç Mevlüt İçin 25 Bin Lira İsteyen Hocaya İsyan Etti!

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in binbir detay ile dolu pozuna sosyal medya kullanıcılarından yorum gecikmedi...

Fatih Ürek'in FaceApp'in Ayarını Kaçırması ve Topuklu Botları Dillere Fena Düştü!

Aslı Enver'in kızıyla fotoğrafına eşinden öyle bir yorum geldi ki, okuyanlar uzak hayallere daldı...

Aslı Enver'in Kızıyla Fotoğrafına Eşinden Gelen Yorum Herkese 'Nasip Olur mu?' Dedirtti

Marmara Denizi'ndeki depremler sonrasında fay hattı tedirginliği yeniden baş gösterdi. Uzman isimler birçok şehri fay hattı nedeniyle uyarmaya devam ediyor. KAFA TV'de yayınlanan programa konuk olan Prof. Dr. Naci Görür, içinden fay hattı geçen 18 ili tek tek açıkladı. Ayrıca Naci Görür, Kahramanmaraş depremi zamanı yaşadığı bir anıyı da gözyaşları içinde anlattı...

Prof. Dr. Naci Görür İçinden Fay Hattı Geçen 18 İli Açıkladı: Depremde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı

Gazeteci Nazlı Ilıcak, 2016 yılında kaleme aldığı bir yazı nedeniyle 'iftira' suçundan yargılanıyordu. Bu suçtan 2 yıl 6 ay hapis cezası alan Ilıcak'ın cezası onandı ve cezaevine gönderildi.

Denetimli Serbest Olan Gazeteci Nazlı Ilıcak'a Yeniden Hapis Cezası!

Demet Akalın, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yedi buçuk dakikalık bir şovla açılış yapan İrem Derici'nin eski ödülünü çöpe atan Reynmen'e yaptığı argo yoruma tepki gösterdi. Abla tavsiyesi verdi...

Demet Akalın, Ödül Gecesindeki Şovundan Sonra Reynmen'e Sataşan İrem Derici'ye Abla Tavsiyesi Verdi

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Yarışma Programı ödülü TV8 ekranında yayınlanan MasterChef'e verildi. Tüm All Star kadrosuyla birlikte sahneye çıkan şefler, konuşma sırasını yarışmacılara bıraktı. Hasan ve Tahsin'in bir anda konuşma yapmaya başlaması sosyal medyada gündem oldu.

Pantene Altın Kelebek'te Ödül Alan MasterChef Kadrosundan Hasan ve Tahsin'in Konuşma Yapması Tepki Çekti!

Muhteşem Yüzyıl'ın ve tarihin en bilinen karakterlerinden Pargalı İbrahim'in memleket hasretini sonunda anladık. Bir Twitter hesabından yapılan Parga şehrine ait görüntü o kadar etkileyiciydi ki, dizinin hayranları İbrahim'e hak vererek herkesi güldürmeyi başardı.

Bir Twitter Hesabının Paylaştığı Parga Şehrine Yapılan Pargalı İbrahim Yorumları Herkesi Güldürdü

Daha önce müstehcen bulunan pozları sebebiyle yargılanan Merve Taşkın beraat etmişti. Taşkın, yurtdışına taşındığını duyurarak takipçilerini epey şaşırtmıştı. Şimdiyse taşınma nedenini ilk kez açıkladı.

Birçok ismi yüksek kâr vaadiyle dolandıran Seçil Erzan olayının yankıları sürmeye devam ediyor. Skandal olayla ilgili her gün farklı bir detay ortaya çıkarken şimdi de Galatasaray’ın Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’nın bankadadan nakit paralarını alıp çantasına koyarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Seçil Erzan Skandalında Yeni Detay: Galatasaray Kalecisi Fernando Muslera’nın Banka Görüntüleri Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!