4 - 10 Eylül 2023 Haftanın Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

Bu hafta gökler bize çok lütufta bulunuyor. Mutlak minimum dramayla, Eylül ayının ikinci haftasına sevgi ve şifa dolu enerjiler ile başlıyoruz. Yoldaki tek gerçek tümsek, Pazartesi günü, bereketli, hediye veren Jüpiter'in geri hareketidir ve bununla bile başa çıkabiliriz. Sonuçta, bu güçlü, yavaş hareket eden gezegenler zaten yılın yarısında geri hareket halindedir. Gerçekte olması gereken tek şey, hayatın bazı alanlarında (aşk, para veya seyahat gibi) deneyimlediğimiz büyümenin, bütünleşebilmemiz için biraz yavaşlayacak olmasıdır. Sonuçta büyüme doğrusal değil. Bir adım ileri, üç adım geri, iki yana. Bu dansı daha önce öğrendik ve tekrar öğrenebiliriz.

Güneş ve Merkür bu hafta yıldız tozu ve ışıltıdan oluşan karmaşık bir girdapta birbirlerini yansıtıyorlar.

Üretken Başak burcunda, basitçe söylemek gerekirse, bize işleri halletmemiz için bir hafta getiriyorlar. Küçük kalplerimizin daha hızlı atmasını sağlayan şey pratik ve gerçekçi hizmettir.

Jüpiter'in geri hareketinden iki gün sonra Çarşamba günü bir araya gelerek amacımız ve zihinlerimiz bir araya geliyor. Sonuçta Başak, düşünme ve iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetiliyor, bu da bunun çok akıllı bir işaret olduğu anlamına geliyor. Bu aynı zamanda kendi deneyimlerimizden yola çıkarak konuşmanın zamanıdır. Paylaşacak bir mesajımız var ve bu mesajın dinlenmesi gerekiyor. Yapıcı eleştiri ve anlayışlı tavsiyeler Başak burcunun merkezinde yer alan niteliklerdir.

Sahip olduğumuz diğer iki yön de aynı; aynı ama farklı. Hem Merkür hem de Güneş, sırasıyla Pazartesi ve Cuma günleri Jüpiter'e doğru parlak bir üçgen çizerek akıyor. Bu, maddi anlamda memnuniyet verici bir pozitiflik ve kapsamlı büyüme artışı getiriyor.

Koç

Bu hafta her şeyde kazanıyorsun. Ve kazanmak kadar sevdiğin hiçbir şey yok, değil mi? Maddi dünyada sihir yapmaya gelince genellikle sıfır sorun yaşarsınız; açgözlü olduğunuz veya maddiyata çok düşkün olduğunuz için değil, yalnızca çok çalışmayı ve zorlukların üstesinden gelmeyi sevdiğiniz için. Pazartesi, kariyer açısından işlerin nereye gittiği konusunda son derece olumlu hissettiğinizi görüyor. Solda, sağda ve ortada, size nasıl görünüyorsa öyle görünen anlaşmalar yapıyorsunuz. Aynı zamanda, defnelerinizi dinlendirmek ve emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarmak için sıcak bir dakikaya da sahip olursunuz.

Boğa

Tüm kozmik enerji evet, hepsi bu hafta gerçekten sizinkine odaklandı. Mayıs ayından bu yana Jüpiter sizin burcunuzda, ödüller, büyüme ve iyi şeyler getiriyor. Artık Pazartesi gününden itibaren gerilemeye başlayacağına göre, ne kadar yol kat ettiğinizi ve önünüze çıkan fırsatlardan ne kadar faydalandığınızı düşünmenin zamanı geldi. Belki biraz daha yaratıcı olmak ve muazzam enerjinizi yaratıcı bir şeye, kalbinize yakın bir şeye yönlendirmek istiyorsunuz. Belki bir kişiye ya da bir projeye yeniden aşık olmak istiyorsunuzdur. Şimdi sıra sizde doğru seçimler yapın.

İkizler

Yöneticiniz Merkür, bu hafta ev ve ev yaşam bölgenizde Güneş'in peşinden gidiyor. Ama aynı zamanda bazı açılardan da lider. Pazartesi günü Jüpiter'e akıcı bir üçgen açıyla bağlandığınızda, kapatmanız gereken tüm döngüler doğal olarak ve çok fazla sorun yaşamadan gerçekleşiyor gibi görünüyor. Bir değişiklik olsun, iyileşmek kolaydır. Korunduğunuzu hissediyorsunuz.  Kozmik enerji öyledir ki, yaptığınız her hareket iyi niyetle korunur. Evren şu anda arkanızda. Siz de bir sürü içsel büyüme gerçekleştiriyorsunuz ve bu, tüm bunların yavaşladığı ve kemiklerinize kadar işlemesine izin verebildiğiniz haftadır.

Yengeç

Hiç kimse bir ada değildir. Hepimiz zaman zaman yardıma ihtiyaç duyarız. Siz o kadar çok yardım eden, o kadar çok tavsiye veren, o kadar özen gösteren bir insansınız ki, bunların bir kısmını kendinize almanın tam zamanı. Yoksa değişiklik karşılığında alıyorsunuz mu diyelim. Halkınız, kabileniz bu hafta sizi en pratik şekilde yakalamak için oradalar. Bırak onları. Geri vermek istiyorlar. Pazartesi gününden itibaren, yaratıcılığınızda ve iletişim alanlarınızda, üzerinde çalıştığınız tüm hedeflerin nihayet özümsenmesine izin verecek harika bir kozmik fırsat var.

Aslan

Güneş şu anda değerler bölgenizde üretken ve ördeklerinizi güzel, düzenli küçük bir sıraya sokma ihtiyacını yansıtıyor. Bu hafta size farklı bir yön gösterse de, bir organizatörden çok bir yöneticisiniz. Bu, işlerin sıkıcı olacağı anlamına gelmiyor; aslında tam tersi. Cuma günü Güneş'in Jüpiter'e üçgen açı yapmasıyla, muazzam bir büyüme, pozitiflik ve kariyer alanınızda da doğru yöne gittiğinizin güvencesi var. Hatalar yanılgılar öfkenin verdiği zararı iş ve özel hayatınızda yapılandırma zamanı harekete geçin. 

Başak 

Başak burcunda olan Güneş ve Merkür bu hafta tüm bağlantıları kuruyor. Bu kadar çalışkan biri olarak bu hoş bir haber gibi geliyor, değil mi? Bir kez olsun arkanıza yaslanıp başarıya giden kozmik yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz. Ve sen bu yere kendi kanın, terin ve gözyaşlarınla gelmemişsin gibi değil. Sorumluluğu üstlendin. Bu yere ulaşmak için tüm yaratıcı yeteneklerinizi kullandınız. Bu hafta içinizi neşe dolduruyor ve nihayet büyük resmi görebilme duygusu var. İnsanlar gerçekten söyleyeceklerini duyuyor, bu yüzden daha yüksek sesle konuş bebeğim, daha yüksek sesle konuş.

Terazi

Her zaman biraz şanslıydın, değil mi? Cazibe, zeka ve biraz da sıkı çalışmanın birleşimiyle , genellikle hedeflerinize çok fazla çaba harcamanıza gerek kalmadan ulaşmayı başardınız. Şu andaki kozmik enerji öyledir ki, özellikle Pazartesi'den itibaren hemen şimdi alabilirsiniz. Eğer insanlar sana bir şey vermek istiyorsa onu al. Bunu sorgulama tatlım. Evrenin sizi zarif bir şekilde armağanlarıyla yağdırmasına izin verin. Denge kurmanın zamanı gelecek, merak etmeyin. Ve gerçekleştirmek istediğiniz herhangi bir son varsa şimdi bunu yapmanın tam zamanıdır. İyi gidecek.

Akrep

Pazartesi gününden itibaren güçlü Jüpiter yavaşlayacak ve ilişki sektörünüzde geriye doğru gidecek. Bu nedenle, başkalarının lütfuyla deneyimlediğiniz tüm genişlemeyi nihayet içine çekme şansına sahip olacaksınız. İnsanlar size tam olarak ihtiyacınız olanı vermek için doğru zamanda ve yerde geldiler. Bunu kabul et canım. Takdir edin. Aslında onlara bunun sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatın. İliklerinize kadar sızlasa bile bu sözleri söyleyin. Bu sözlü takdir yoluyla yüzlerinin aydınlanmasını izlemek yalnızca aranızdaki bağın daha da güçlenmesine yardımcı olacaktır.

Yay

Yöneticiniz Jüpiter, Pazartesi gününden itibaren günlük rutinler sektörünüzde gerilemeye başlıyor. Bu kötü bir şey değil. Geri kalan gezegenlerin geriye gitmesi gibi değil. Aslında bu sizin için tam anlamıyla işe yarayabilir. Üzerinde çok çalıştığınız tüm profesyonel projeler artık nihayet karşılığını almaya başlayabilir. Büyüme, bu hafta neredeyse çok fazla bir şey yapmanıza gerek kalmadan geliyor, özellikle de kariyer sektörünüzde Merkür ve Güneş'in sırasıyla Pazartesi ve Cuma günü Jüpiter ile pozitif hizalanmasıyla yaptığınız konuşmalar bir yere gidiyor. Gösterdiğiniz çabalar takdir ediliyor. Bu senin zamanın.

Oğlak

Bu hafta kendinize en çok neye tutkulu olduğunuzu sorun. Bu bir dakika kadar sürebilir. Cevabınızı aldıktan sonra, bu şeyi, kişiyi veya tutkuyu alıp büyüyen ve genişleyen bir şeye dönüştürebilir misiniz bir bakın. Onu maddi dünyaya indir. Çünkü biliyor musun? Burcunuzla ilgili en büyülü ve özel şey, maddi ve yaratıcı dünyayı diğer insanların yapamayacağı şekilde iki yana sallayabilmenizdir. Yaratıcılık sanatçı olduğunuz anlamına gelmez. Tüm şekil, form ve boyutlarda gelir. Bazen bu sadece sevdiğimiz şeye harcadığımız enerjidir.

Kova

Maddi dünya tam olarak senin gücün değil, değil mi? Bu, bu işte patron olamayacağınız anlamına gelmez. Çoğu zaman öylesin. Ama hayatın pratik yanını, idealleriniz ve arzularınız kadar umursamıyorsunuz. Yine de bu hafta, iyi yaşanmış bir hayatın fiziksel ödüllerinin tadını çıkarmanın ne kadar harika olabileceğini fark ettiğinizi görebilirsiniz. İyi bir ev. Tam bir banka hesabı. Sevdiğiniz biriyle veya sadece mutlu benliğinizle geleceğe yönelik sağlam hedefler. 

Balık

Kadim hükümdarınız Jüpiter, Pazartesi gününden itibaren iletişim sektörünüzde geriye doğru ilerliyor. Son birkaç aydır, konu seyahat, eğitim veya topluluk gelişimi olduğunda onun sunduğu fırsatların tadını çıkarmaya başladınız. Şu anda zihniyetiniz son derece olumlu ve bu şekilde kalacak. Muhtemelen gerçekten gerçekleşecek olan tek şey, son zamanlarda sahip olduğunuz tüm bilgi ve deneyimleri özümsemeniz olacaktır. Ve Pazartesi ve Cuma günleri Merkür ve Güneş'in bu güçlü gezegene bağlanmasıyla, ilişkileriniz çok tatlı, parlak bir bağlılık ve mükemmel iletişim parıltısına bürünüyor. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!