4 – 10 Aralık Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

Tüm ışık işçilerini çağırıyoruz

Numerolojik olarak önemli değişimlerin olacağı bir hafta karşılıyor bizleri.

Haftanın numerolojik kodu: 1212

Alınan kararlar zor olsa bile özellikle dürüstlükle hareket edenlerin sorunları çözeceği enerjiler hakim.

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın:

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekir. Bu sayı sizin için 2023 boyunca aynı kalacaktır, dolayısıyla bunu yalnızca bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterlidir!

2023 yılına doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı eklemeniz yeterli.

İşte sizlere iki kısa örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (doğum yılınızın bu hesaplamayla ilgisi yoktur), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Bu hafta kazanımlarınızı sağlamak için yeni yollar aramanız en yüce hayrınıza olacak. Kazanımlarınızı arttırmak için yapabiliyorsanız yeniliklere odaklanın. Özel hayatınızda ise ani kararlar almamalısınız.

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

Bu hafta sizin için değişim yaratan güçlü enerjiler sizleri karşılıyor. Değişime direnmeyin iş ve özel yaşamınızda yaşamam dediğinizi yaşayacak özel ve güçlü enerjiler ile karşı karşıyasınız akışta kalın.

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

İş hayatınızda iletişime önem verin. Bulunduğunuz yerden hangi noktaya erişmek istiyorsunuz başlayın ve neyin mümkün olduğu noktasında mücadele edin.

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

Bu hafta odak noktanız ilişkileriniz üzerinde olacaktır. Yanlış anlaşılmaları çözümleyeceksiniz. Özel yaşamda dikkat baskıcı tavırlardan uzak durun.

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Bu hafta oldukça yaratıcısınız iş eğitim ve özel yaşamınızda bu enerjileri kullanın. Riskleri doğru yönetmeniz gereken günlerdesiniz. Özel yaşamınızda anlık duygular ile kararlar almamalısınız.

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

Hafta boyunca mevcut durumunuzu korumanız gerekli özellikle iş hayatınızda. Özel yaşamınızda kıskançlık duygularınız yanlış yaklaşımlarla sorunlara neden olabilir dikkatli olun.

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

Bu hafta rüyalarınıza dikkat edin ve mesajları almaya bakın. Evren size mesajlar gönderiyor şimdi sınırlarınızın ötesine geçmeye çalışın. Sizi endişelendiren, korkutan veya rahatsız eden pek çok konudan şifalanacaksınız akışta kalın.

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

Bu hafta değişimi hayatınızın her noktasında olumlu bir şekilde gerçekleşecek korkularınızı alt etmenin tam zamanı. Yaşamınızın ruhsal yenilenmeye ihtiyaç duyan her alanında değişimlere hazır olun.

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

Kararlar almanız gereken bir haftadasınız. Bu hafta parasal konular ve iş hayatınızda yenilikler yapmayı düşünün. Bu hafta pek çok şeyi denetleyin ve nerede harekete geçmeniz gerektiğini belirleyin. En yüksek ve en ruhsal amacınızı en iyi şekilde şifalandırmak için bunu yapmalısınız.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı